Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

BUSUDLEJNING

Står du og mangler en bus? Så lad os hjælpe.

Det kan være svært at danne et overblik, hvis man tænker på at skulle leje en bus. Hvilken løsning er bedst? Er det at leje to almindelige busser eller en dobbeltdækker? Er det at køre bussen selv, eller leje en chauffør? Og ikke mindst, hvor meget koster det? Alt bliver du klogere på her.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL TRANSPORT?

Har du arrangeret en tur for en stor gruppe mennesker, kommer du typisk til at få brug for hjælp til at få transporteret gæsterne fra mødepunktet til destinationen. Typisk går hyggen ved en stor fællestur lidt af det, hvis man skal køre hver for sig i hver sin bil, og derfor synes de fleste at det er hyggeligere at blive samlet i en bus. Dermed er der ingen som skal tænke på at være chauffører, man kan i stedet trygt og rolig læne sig tilbage i bussædet og nyde turen. 
 
Alt efter hvor en gruppe I er som skal afsted, kan det variere hvilken en bus det kan være mest fordelagtigt at låne. Hvis I er omkring 50 kan det være mest fordelagtigt, at I lejer en almindelig bus, hvorimod hvis I er 10 personer kan en minibus være den bedste løsning.

Derudover tilbyder vi også udlejning af busser, hvis i vil på dagsture til enten Aarhus, Horsens eller Randers!

HVILKE BUSSER KAN MAN LEJE?

Uanset hvilken størrelse din udvalgte gruppe har, har Østjydsk turistbusser en bus til dit behov.

Vi udlejer blandt andet:

  • Dobbeltdækker 

  • Standard busser

  • Minibusser

  • Små minibusser

Hvis I er en gruppe som er større end 50 mennesker kan man vælge enten at vælge to almindelige busser eller at vælge en dobbeltdækker bus. Dette er typisk en smagssag hvilken en af busserne man vælger. Derudover tilbyder vi også minibusser, som særligt er gode til de mindre grupper som skal på tur. 

I tvivl om hvordan vi beregner prisen? Se mere her!

quotes icon

HVOR MEGET KOSTER DET AT LEJE EN BUS?

Det kan være svært at danne et overblik over, hvor meget det kommer til at koste, hvis man vælger at leje en bus. Her kommer der et overblik, som kan hjælpe med at vise hvordan priserne for de forskellige busser ser ud. 

Hvis du har interesse i at leje en almindelig bus, vil man typisk se en timepris på omkring 550-650 kroner. Der kan være nogle særlig forhold, som kan gøre at timeprisen enten bliver lidt højere eller lavere. For at leje en almindelig bus til de 50 personer, skal man typisk regne med en dagspris på mellem 5.000 og 6.000 kroner. Regnet ud i kilometerpris, vil en almindelig bus koster 12-14 kroner. 

Hvis du derimod har i tankerne, at tage en større gruppe med på tur, og dermed har brug for en dobbeltdækkerbus ser priserne lidt anderledes ud. Timeprisen ved sådan en bus er 750-900 kroner, hvilket naturligvis er lidt højere end ved en almindelig bus. Dagsprisen vil her ligge på et beløb mellem 7.500 og 8.500 kroner og sidst ses der en kilometerpris på 16-18 kroner. 

Til den lille gruppe, familie eller andet, er minibussen den ideelle mulighed. Minibussen kan ikke have så mange med, bruger ikke så meget benzin, og derfor er den også billigere at leje. Timeprisen for leje af en minibus er 475-550 kroner. Dagsprisen er mellem 4.500 kroner og 5.500 kroner og kilometerprisen er 9-11 kroner. 

Naturligvis er disse tal cirkabeløb, og alt efter hvilken køretur man står overfor kan prisen variere. Men her er et overblik, som kan gøre en klogere på priserne og på hvilken en mulighed, som er bedst til den situation man står i. Fortæl os om dine behov i vores formular og få et tilbud.

KAN MAN LEJE EN CHAUFFØR MED BUSSEN?

Hos Østjydsk turistbusser er det muligt at leje en chauffør med busserne alt efter hvor du ønsker at komme hen. Hvis du tænker, at skulle ud på en længere tur, kan det være nødvendig at leje to chauffører med, så man ikke spilder for meget tid, fordi den ene chauffør skal hvile. Ved at leje to chauffører med, kan de på skift hvile og man vil dermed kunne komme hurtigere frem. Ved at leje en chauffør, bliver dem som skal på udflugt heller ikke træt af at skulle køre, og dermed ikke er frisk til når han/hun kommer til destinationen. I stedet kan man trygt læne sig tilbage og nyde at turen er i gang uden man skal bekymre sig om, om man nu har indtastet den rigtige adresse på GPS’en og om der snart kommer en ny tankstation. Alle disse bekymringer tager Østjydsk turistbusser sig af. 
 
Hvis du derimod har lysten og evnerne til det, er det dog også muligt at leje busserne eller minibusserne uden chauffør. Det er naturligvis et krav, at du har et kørekort til at kunne køre bussen, men ellers ses der ikke de store krav. Naturligvis forventes det også, at du ikke kører mere eller længere end du er frisk til, og at du behandler busserne, som du ville behandle din egen bil.

HØJ KVALITET OG GOD KUNDESERVICE 

Hvis du lejer en bus hos Østjydsk turistbusser kan du være sikker på, at der ikke vil ses nogle mangler hos busserne. Alle busser bliver jævnligt kvalitetstjekket og du skal ikke bekymre dig om hvilken stand busserne er i. De er køreklare hver gang de udleveres. Østjydsk turistbusser vægter nemlig højt at give sine kunder en god køreoplevelse, da de ved at det også smitter af på helhedsoplevelsen af selve den planlagte tur. Østjydsk turistbusser ønsker at kunne give en god start, og er klar til at svare på spørgsmål, hvis der er noget man er i tvivl om i forbindelse med at skulle hen til stedet. 
 
God kundeservice er noget som betyder meget for Østjydsk turistbusser, og tryghed er i højsæde. Alle skal føle sig trygge og føle at de har fået en god behandling hver gang de træder ud af en bus fra Østjydsk turistbusser. Målet er kun at give gode oplevelser og minder for livet.

Skal vi hjælpe jer med en bus?