Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

LEJ EN BUS I HORSENS

Har I brug for en bus til eller fra Horsens? Så kig med her.

Mangler du en bus til din næste sightseeing udflugt eller tur til hyggelig Horsens, som både byder på naturoplevelser, historiske fortællinger, lystbådehavn og hyggelige brostensbelagte gader? Hos Østjydsk Turistbusser har vi stor erfaring med buskørsel siden 1981. Vi lejer både turistbusser uden chauffør og med chauffør.

Hvis du gerne vil leje en bus uden chauffør, står du selv for planlægningen af turen. og du kan skræddersy jeres tur efter alle jeres behov. Hvis du derimod gerne vil kunne slappe af og hygge dig i bussen, indtil I når destinationen, kan du leje en turistbus med en af vores erfarne chauffører, som er vant til at transportere turister til og fra destinationer. Vores dygtige chauffører er altid veludhvilede og friske, fordi vi overholder alle regler om køre- og hviletid. Hos os er sikkerhed og service i top. Alle vores chauffører er uddannet i både kunderservice men også i sikkerhed. Du kan trygt læne dig tilbage i sædet og nyde busturen til Horsens.

VI KØRER DIG DIREKTE TIL OPLEVELSEN

Når I ankommer til smukke og gamle Horsens, er der et hav af muligheder for gode og anderledes oplevelser. I kan besøge det berømte Horsens Fængsel, som i dag er omdannet til et populært og autentisk museum. Fængselscellerne er bevarede, og I kan fordybe jer i de gamle og rigtige historier bag murene i flere timer. Fængslet er et oplagt og spændende besøg, hvor I som gruppe kan få en fælles oplevelse og noget at snakke om i lang tid fremover. På Fængslet er der ikke kun mulighed for en tur rundt bag de gamle mure. I dag er Fængslet meget mere end et museum. Flere gange om året afholder Fængslet koncerter i gården eller inde på Fængslet. Til juletid er der julemarked på Fængslet og flere gange om året, afholdes der andre arrangementer og meget mere. Hvis I kunne tænke jer at opleve Fængslets mange arrangementer og historier så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi transporterer jer direkte til Fængslet hovedindgang. Og bare rolig vi skal også nok kører dig hjem derfra igen.

Horsens byder på mange naturoplevelser, med både skov og hav inden for rækkevidde. Horsens Lystbådehavn er en oplevelse værd om sommeren, og de skønne skovområder er en gåtur værd på alle årstider. Tag en tur i Horsens hyggelige og brostensbelagte gågade hvor du finder alt fra moderne tøjbutikker til små antikvitetsbutikker. Top turen og dagen af med en god omgang frokost eller fælles middag på én af de mange restauranter, cafeer eller kroer inden turen går hjem igen. Vi kan køre dig og din gruppe frem og tilbage til alle slags oplevelser eller særlige arrangementer. I Horsens afholdes der flere gange om året store koncerter og shows. Derudover er Casa Arena hjemmebane for AC Horsens. Hvis en fodboldtur for dig og dine fodboldvenner kunne friste, så hjælper vi meget gerne med planlægning af turen, så I kommer i god tid til kampstart og kommer godt derfra igen.

FORSKELLIGE TYPER BUSSER

Når du har brug for en bus til den næste oplevelse i Horsens, har vi forskellige typer af busser, som du kan leje med en chauffør men også nogle, som du kan leje uden chauffør. Afhængig af hvor mange I er, der skal afsted på tur til Horsens, så har vi forskellige størrelser af busser.

Vi udlejer blandt andet:

  • Dobbeltdækker 

  • Standard busser

  • Minibusser

  • Små minibusser

Vores små minibusser kan man selv køre, da det kun kræver et almindeligt kørekort for at må køre denne. Hvis I er en lidt større gruppe, som skal afsted, så har vi også bussen til det. Vi har busser, som passer til 17 personer, 20 personer, 25 personer og helt op til 50 personer. I kan altså drage afsted i en bus, som passer lige præcis til jeres gruppe og størrelse. En bus med plads til 50 personer kan hurtigt virke voldsom, hvis I kun er 20 personer.

Med en bus, som passer til, hvor mange I er, bliver turen både hyggelig og styrker samværet, fordi I kommer hinanden ved og følges ad i samlet flot til og fra oplevelsen i Horsens. Hos Østjydsk Turistbusser er vores busser velholdte, og bliver plejet af vores mekanikere på vores værksted. Det sikrer høj sikkerhed og tryghed, når du lejer en bus enten med eller uden chauffør. Tryghed og sikkerhed er to nøgleord for Østjydsk Turistbusser, når vi hver dag transporterer glade danskere rundt i det danske land og også ud i Europa. Komfort er vigtigt for os og for dig, når du skal sidde i bussen og kunne slappe af inden, du skal ud og opleve Horsens’ attraktioner, natur og byliv. Vores busser er gode at køre og behagelige at sidde i. Hvis du er mest tryg ved at køre med automatgear, er det også muligt at leje en rigtig god bus med det.

quotes icon

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har ønsker eller behov så tøv endelig ikke med at udfyld vores formular. Når du har udfyldt den, kontakter vi dig indenfor 24 timer med et ganske uforpligtende tilbud til din næste bustur til Horsens, hvad end det skal være med eller uden en af vores erfarne chauffører ombord. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os, og så kan vi sammen finde den løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov for at gøre jeres bustur så behagelig og god som overhovedet muligt.

Du er mere end velkommen til enten at ringe til os eller skrive til vores mail, så hjælper vi dig så godt, som vi kan. Din næste bustur til Horsens skal være en god oplevelse, og det vil vi gerne bidrage til, at den bliver. Med en sightseeing bustur fra Østjydsk Turistbusser bliver transporttiden i bussen en del af oplevelsen, og I kan hygge jer sammen, fra I tager afsted, til I er hjemme igen uden at skulle bekymre jer om andet end at nyde turen og dagen sammen.

SKAL VI HJÆLPE JER MED EN BUS TIL HORSENS?