Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

LEJE AF BUS I AARHUS

Har du brug for at leje en bus i smilets by? Så er du kommet til det rigtige sted.

Østjydsk Turistbusser er en mellemstor vognmandsvirksomhed, som specialiserer sig i både turistkørsel, men også busleje uden chauffør. Står du og skal bruge en bus i Aarhus og omegn, så er vi klar til at tilbyde buskørsel til præcis den destination I skal hen til. Mangler I hjælp til inspiration, om så det er en tur på strøget i Aarhus, en god cafe, Aros, Den gamle by, eller noget helt andet – så kan vi også være behjælpelige med det. Efter mere end 35 år inde for busbranchen, tør vi godt sige at vi kender til de fleste problemstillinger. Så tøv ikke med at spørge os, hvis I skulle have spørgsmål til enten leje af en bus uden chauffør, eller hvis I gerne vil have en chauffør med på jeres næste tur. Vores chauffører er både uddannet i kundeservice, men vigtigst af alt sikkerhed.

Sikkerhed er en dyd for os, og vores chauffører sørger for at I kommer sikkert fra A til B i vores turistbusser.

Vi får ofte spørgsmål om det kan lade sig gøre at drikke øl, sodavand eller noget helt tredje i bussen, og der er svaret ja. I kan enten vælge selv at medbringe jeres drikkevare, eller I kan købe det af os i bussen.

BUSKØRSEL TIL SPECIELLE ARRANGEMENTER I AARHUS

Vi tilbyder mange former for forskellige slags kørsler. Det er alt fra firmaarrangementer, polterabends, sommerture til udlandsture. Så hvis I står og skal bruge en bus med eller uden chauffør, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper også gerne med rådgivning, tidsplaner og andre ting hvis I skulle have brug for hjælp. Vores store ekspertise ligger i Østjylland, hvor vi ofte også kan få en del besparelser på seværdigheder omkring Aarhus hvis vi ankommer i en af vores turistbusser. Der vil ofte være en del besparelser, jo flere personer man er. Derfor så spørg hellere én gang for meget end for lidt, om vi kan være behjælpelige med noget. Det ville jo være rart at kunne bruge de sparede penge på en anden god oplevelse i Aarhus eller omegn. Udover de store seværdigheder i Aarhus, så er der også en masse andre spændende ting. Er man til noget fysisk aktivitet, så er der både fodboldgolf, klatring, golf og mange andre ting. Er man mere til en god cafe, en restaurant, eller noget helt tredje, så er det også noget Aarhus indeholder masser af.

I tvivl om hvordan vi beregner prisen? - Se mere her!

Busleje i Aarhus omringet af gode oplevelser

Heldigvis for både passagerer og busserne, så har Aarhus lavet det nemt og tilgængeligt at komme til de store attraktioner i Aarhus og omegn. Vi har Aros, hvor man nærmest kan blive kørt lige til døren af vores turistbusser. Hvis man selv vælger at leje en bus uden chauffør, så er der også gode parkeringsmuligheder lige ved siden af Aros. Derudover har vi også Den Gamle By, som ligger placeret i Aarhus C. Der kan vi sætte jer af lige ved hovedindgangen, og hente jer igen når det ønskes. Hvis man ønsker at opleve Moesgaard Museum, så kan bussen også komme helt til døren der. Det specielle ved disse tre skønne attraktioner, er at hver og én har en fortælling om Danmark. Derudover er Aarhusianerne også kendt for at være glade – derfor kaldes byen for ”Smilets By”.

Hvis I ønsker at samle familien, vennerne eller noget helt tredje, så står vi klar med busserne. Det eneste I skal gøre er blot at ringe, så sørger vi for at I kan leje en bus uden chauffør.

TYPER AF BUSUDLEJNING UDEN CHAUFFØR MED AFHENTNING I AARHUS

Vi har flere forskellige størrelser som vi lejer ud til vores kunder. Den mindste bus vi har er til 9 personer, som kan køres af folk med almindelig kørekort. Står I og skal bruge en bus der er lidt større – så har vi også busser i størrelserne 17 personers bus, 20 personers bus, 25 personers bus, og så en 50 personers bus.  Vores busser er passet og plejet af vores mekanikere, som dagligt sørger for at busserne er klar til at transportere vores glade kunder rundt. De fleste af busserne er både yderst komfortable at køre i, men også dejlige at sidde i som passagerer. Kan man bedst lide at køre med automatgear, så har vi også en del Mercedes Sprintere som besidder automatgear.

quotes icon

BRUG FOR ET TILBUD?

Brug for et godt tilbud på leje af bus? - Tryk på nedenstående link og modtag et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.