Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

LEJ EN BUS I RANDERS

Har I brug for en bus i Randers? Så kig med her.

Hos Østjydsk Turistbusser har vi haft glade kunder siden 1981, og vi vil også gerne gøre dig glad og give dig en god oplevelse i en af vores busser. I mere end 30 år har Østjydsk Turistbusser været en familieejet virksomhed, som leverer sikkerhed i topklasse og gode priser på buskørsel. Hos os kan du leje en turistbus med chauffør eller en uden, hvis du hellere selv vil køre bussen og transportere jer rundt. Vores ekspertise ligger primært i Østjylland, og derfor kan vi også være behjælpelige med at give god råd og tips til seværdigheder eller andet i Østjylland.

Hvis du er ved at planlægge en tur til Randers for nogle venner, kollegaer eller familien, så kan du leje en af vores formidable busser som omdrejningspunkt for dagen mellem de forskellige oplevelser, som Randers byder på. Randers en fantastisk by i det østjyske, som byder på et hav af gode oplevelser for alle. Både børn og voksne. En af de helt store attraktioner i Randers, som også er et af byens største kendetegn, er Randers Regnskov. Her kan du nemt komme til i en vores busser og komme lige til hovedindgangen af kuplerne, som byder velkommen til en eksotisk verden fuld af varme, planter og et stort dyreliv. Randers Regnskov er bestemt et besøg værd, hvis I planlægger en bustur til Randers, hvor bylivet og byens bedste attraktioner og seværdigheder skal opleves. I Randers er de også kendte for Memphis Mansion, som er et eventhus inspireret af Elvis hjem “Graceland”. Hvis I er Elvis eller Rock’n’Roll fans, så skal i slå et smut forbi det fantastiske hus. Huset kan også bare nydes fra bussens vinduer, da det ligger lige ud til vejen, og I derfor også bare kan tage på sightseeing i bussen. Randers byder selvfølgelig også på god mad og hyggelige gader og et strøg med mulighed for masser af shopping, hvis det er det, I lyster. Randers byder også på naturoplevelser. Der er skovområder og Randers Fjord, som er Gudenåens udløb i Kattegat. Der er masser af mulighed for en masse sightseeing både fra bussen og udenfor bussen.

FORSKELLIGE BUSTYPER

Hos Østjydsk Turistbusser har vi den bus, der passer til din sightseeing tur til Randers. Er i mange, eller er i en lille gruppe, som gerne vil følges ad hele dagen. Fordelene ved at leje en bus til en dagstur eller weekendtur med gode venner, familie, kolleger eller andre er, at I får den samme oplevelse, og I kan hygge jer og nyde hinandens selskab, når I kører fra sted til sted.

Vi udlejer blandt andet:

  • Dobbeltdækker

  • Standard busser

  • Minibusser

  • Små minibusser


Hvis I er en lille gruppe, så har vi vores små minibusser, hvor der er plads til 9 personer. Den er perfekt til sightseeing og er nem at parkere. Den skal du blot have et ganske almindeligt kørekort til bil for at må leje og køre. Hvis I er en større gruppe, som skal på tur, har vi også en bus, der passer til jeres størrelse af gruppe. Vi har busser til 17 personer, 20 personer, 25 personer og en bus med plads til 50 personer.

Sikkerheden er altid i top i alle vores busser. De bliver vedligeholdt og plejet af vores mekanikere, så de altid er klar til at transportere dig og vores andre glade kunder rundt i det østjyske og det danske land. I vores busser sidder du dejlig komfortabelt, og du kan slappe af under hele busturen. Så har du mere energi, når du når frem til de forskellige attraktioner og udflugtssteder i Randers. Hvis I hellere vil bruge bussen som sightseeing bus, så er det også vigtigt, at I sidder godt, når I skal sidde der i længere tid og opleve. Udover at vores busser er gode at sidde i, så er de også gode at køre. Hvis I gerne vil leje en bus uden chauffør og vil køre med automatgear, så har vi også den mulighed til jer. 

quotes icon

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BUSUDLEJNING?

Hvis du har spørgsmål til vores busudlejning og busleje uden chauffør, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig et ganske uforpligtende tilbud på en af vores busser til din tur til Randers. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside, og så kontakter vi dig indenfor 24 timer med et tilbud til dig og din tur.

Vi har base i Østjylland, og derfor er vi gennem årene også kommet vidt omkring især i det østjyske. Hvis du er ved at planlægge en sightseeing tur til Randers i bus og gerne vil have gode råd til, hvad I skal opleve og se, hvor der er gode parkeringsmuligheder for en bus eller noget helt andet, så står vi altid klar med gode råd. Det er nemlig ikke altid lige nemt, hvis du ikke er vant til at køre i bus. Der er lidt andre forhold i en bus, end der er, når du kører i en personbil. De store busser kræver selvfølgelig en større parkeringsplads, og dem ved vi hvor befinder sig. Et af de spørgsmål, som vi ofte modtager, drejer sig om mad og drikke. Det er altid hyggeligt lige at få lidt snacks og noget koldt eller varm at drikke, når man er på sightseeing. Det lader batterierne op, og selvfølgelig må I hygge jer med lidt mad og drikke i vores busser. Det eneste krav vi har, er I rydder op efter jer selv, så bussen er ren og ryddelig, når vi modtager den igen. Der hænger affaldssække i busserne, så det er bare at dumpe dåser og madpapir deri. Hvis I lejer en af vores busser med chauffør, står vi også klar til at servere kaffe, hvis ikke I har taget det med selv. Østjydsk Turistbusser står altså altid klar til at give en hjælpende hånd med din tur i bus til Randers. Vi hjælper dig med planlægning og leje af en af vores busser. Hvis I lejer en bus med chauffør, sørger vi selvfølgelig også for, at I kommer sikkert og trygt til Randers og hjem igen. Vores chauffører er uddannet i kundeservice og sikkerhed, således at I altid får en god og behagelig oplevelse, når I lejer en turistbus hos os. 

SKAL VI HJÆLPE JER MED EN BUS TIL RANDERS?