Loading...
Loading...
Tilføj Stop
Østjydsk Turistbusser

LEJ EN BUS MED CHAUFFØR

Står du og mangler en bus med chauffør? Så lad os hjælpe.

Står du og mangler en bus og ikke mindst en dygtig chauffør til din næste familieferie, firmaarrangement eller weekendtur med gode venner? Det kan være alt mellem himmel og jord, men pointen er, at du mangler transport og gerne fælles transport, hvor alle deltagere kan køre samlet rundt. En bustur kan nemlig være en stor del af oplevelse, ferien eller arrangementet. Der er stor forskel på, om I kører samlet eller kører hver for sig i hver jeres bil. Med en bustur bliver køreturen en del af oplevelsen, og I kan hygge jer sammen på turen rundt i Danmark eller over grænsen, hvor sydens sol venter på jer.

Hos Østjydsk Turistbusser kan du leje en bus med en af vores erfarne og dygtige chauffører, som vil sørge for, at I kommer trygt og godt frem til jeres destination eller destinationer. Vi har mange års erfaring med turistkørsel i både ind- og udland, og uanset hvor du vil hen, så har vi løsningen til dig. Siden 1981 har vi transporteret danskere trygt rundt i busser, og vi står stadig klar til at gøre din næste tur i bus til en rigtig god oplevelse. Når du lejer en bus med chauffør, får I allesammen muligheden for at slappe af og hygge jer undervejs. Fordelen ved at bussen har en chauffør, og én eller flere af jer ikke selv skal køre, gør det både trygt og hyggeligt for jer. Derudover kan I allesammen være helt klar og veludhvilede, når I kommer frem til jeres endedestination.

Hos Østjydsk Mini- og Turistbusser lægger vi meget stor vægt på rummelighed og fleksibilitet. Som kunde hos os har du mulighed for at få opfyldt dine ønsker. Det kan være ønsker, som drejer sig om destinationen, hvilket tidspunkt I skal køre på og være hvornår. Herudover kan du få opfyldt dine og din gruppes ønsker om underholdning og aktiviteter i bussen under kørslen. Det er med til at gøre jeres bustur sjov og anderledes, hvilket i høj grad er en del af oplevelsen, når i drager afsted i samlet flok i bus.

FÅ OPFYLDT DINE ØNSKER

Uanset om du har brug for at leje en bus med chauffør til en tur i Danmark eller udover de danske grænser, så kan du altid kontakte os hos Østjydsk Mini- og Turistbusser, hvorefter vi kan tage en snak om dine behov og ønsker for jeres tur. På den måde kan du få dine ønsker opfyldt, og dig og dine medrejsende kan få en fantastisk tur, som passer lige præcis til jer, jeres interesser og ønsker.

Hvis du skal bruge en bus med chauffør til en tur i Danmark, tilbyder vi forskellige busser. Vi har tre dobbeltdækkerbusser, som har plads til 86 personer. Hvis du har behov for en mindre bus, har vi også en turistbus, som passer bedre til mindre grupper. Hos Østjydsk Mini- og Turistbusser kan du leje en bus med chauffør, som passer til gruppens størrelse. Det gør jeres tur mere intim, hyggelig og samværet styrkes.

Når du vælger at leje en bus med chauffør hos os, tilbyder vi det ekstraordinære. Hos os får du mulighed for at spørge efter en chauffør, som vil passe ind med dem, som skal med på busturen. Det er vigtigt for både jeres tur og for vores chauffører, at I passer sammen i sind og opførsel. Ved at sætte jeres gruppe sammen med en lignende chauffør får alle den bedste oplevelse af turen, som I skal på sammen.

GÅR TUREN TIL UDLANDET?

Kunne du godt tænke dig at planlægge din helt egen ferie?

Det kan være for hele den store familie, en firmaferie eller en dejlig ferie med gode venner. Hos Østjydsk Mini- og Turistbusser kan du leje en bus med chauffør til din næste ferie i udlandet. Det eneste krav, vi har, er, at din tur skal gå til et land i Europa.

Når du vælger at leje en bus til en grupperejse, så gør du busturen til en del af jeres fælles ferie og oplevelse. I følges ad fra start til slut, og I kan starte jeres ferie allerede i Danmark. I kan hygge jer, slappe af og lave underholdning i bussen. I bliver kørt samlet til jeres endelige feriedestination, hvor I kan fortsætte hyggen og samværet fra busturen. En ellers lang bustur kan blive hyggelig og en rigtig god oplevelse, især når I har en hel bus for jer selv. Når du skal planlægge en ferie i bus for vennerne, familien, kollegaerne eller nogle andre, er det eneste, du skal fortælle os, hvor mange I skal afsted, hvornår der er afrejse, hvor I skal hen, og hvornår I gerne vil hjem igen. Når du har fortalt os det, så finder vi ud af resten. Du kan selvfølgelig stadig få opfyldt dine ønsker om underholdning, stop undervejs og chauffør. Vores busture ud i Europa foregår i velholdte turistbusser, som passer til det antal, I skal afsted.

Vores erfarne chauffører er vant til at køre med turister på de europæiske veje og sørger for, at I kommer godt derned og hjem igen. Alt vores buskørsel foregår efter reglerne om køre- og hviletid. Vi sørger altid for veludhvilede chauffører, som er helt friske til at transportere jer sikkert og trygt frem og tilbage i vores behagelige busser. Hos os er det nemt og enkelt for dig at få en uforpligtende tilbud på jeres fælles tur eller ferie. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside, og så kontakter vi dig med et tilbud til din tur. Du er også altid velkommen til at ringe til os og få en snak om dine ønsker og behov for jeres tur. Busture er ikke ens, og derfor er det en dyd for os at tilpasse turen efter dig og din gruppes behov, så I får den bedste tur og oplevelse som overhovedet muligt. Tøv ikke med at tage kontakt til os og så planlægger vi sammen din næste ferie, firma arrangement eller udflugt med dem, som du kan lide.

quotes icon

trustpilot
google

HAR DU BEHOV FOR BUSKØRSEL TIL EN UDFLUGT, EN TUR TIL EN BEGIVENHED, EN FERIE ELLER LIGNENDE, SÅ TILBYDER VI TURISTBUSSER OG GODE LØSNINGER PÅ PERSONTRANSPORTEN.

Østjydsk Mini- og Turistbusser har flere års erfaring i at transportere mennesker i bus rundt i Danmark til forskellige arrangementer.
En af årsagerne til, at vi er meget efterspurgt, er, at vi lægger stor vægt på rummelighed og fleksibilitet.

Du vil derfor typisk kunne få opfyldt dine ønsker omkring hele bustransporten. Det gælder for fx destinationen, tidspunktet, aktiviteter og underholdning i bussen under transporten, og hvad du ellers har af ønsker og behov i forbindelse med vores buskørsel.

Til bustransport og turistkørsel indland kan vi tilbyde vidt forskellige busser, der blandt andet omfatter 3 dobbeltdækker busser med plads op til 86 personer. Vi tilbyder også buskørsel med mindre busser, således at dit behov for persontransport bliver opfyldt med en turistbus, der passer til formålet.

Til eksempel kan du nedenfor se hvilke typer kunder, vi arrangerer buskørsel for.  Uanset hvem du er som kundetype, og hvad du har af behov for persontransport med bus, så ring til os nu for at få hjælp til din bustransport – og et godt tilbud på turistkørsel.

TURISTKØRSEL UDLAND – MED VORES DYGTIGE BUSCHAUFFØRER

Planlæg din helt egen ferie, vælg din destination og brug vores busser og buschauffører til turistkørsel i udlandet – inden for Europa.

Når du ønsker en ferie og busrejse, der skal være anderledes end de almindelig pakkerejser fra rejsebureauerne, så kan du starte med at bestille persontransporten hos os. Så bliver alle, der skal med på busrejsen til udlandet, kørt direkte til feriestedet i en af vores turistbusser – og med en af vores erfarne og dygtige buschauffører som fører af bussen.

På den måde har du mulighed for at planlægge en busferie, der passer perfekt til de behov og ønsker, som du og dine rejsefæller har.

Østjydsk Turistbusser har gennem mange år opbygget en stor erfaring inden for turistbranchen ved at stå for turistkørsel i udland til og fra forskellige feriedestinationer rundt om i Europa.

Vi kører hvorhen, det skal være inden for Europa, når du vil på ferie i bus. Så planlægning af bustransporten består stort set i at fortælle os, hvornår bussen skal køre, hvortil den skal køre, og hvornår I vil hjem igen.

Turistkørsel til ferierejser foregår i velholdte turistbusser med erfarne chauffører, der er vant til at køre buskørsel i Europa. Vi kan tilbyde turistbusser, der hver især har faciliteter i varierende omfang.

Tryghed for dig og dine medpassagerer er vigtigt for Østjydsk Mini- og Turistbusser, så vi garanterer for friske og veludhvilede chauffører, og alt buskørsel sker efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Derudover har vi den ekstraordinære service ved turistkørsel, at du har mulighed for at efterspørge en buschauffør, der i sind og opførsel kan passe ind sammen med de personer, der skal med på busturen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på turistkørsel og busrejser til udlandet.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Er det tilladt at spise og drikke i bussen? Hvor lang tid inden kan jeg afbestille? Find oftest stillede spørgsmål her!

BUSTYPER

I tvivl om hvilken bus du skal leje? Læs om vores forskellige bustyper her.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål du ikke kan få svaret på via vores hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte til os!

Skal vi hjælpe jer med en bus?