fbpxLej en bus i Aarhus | Udlejning til gode priser | Få et tilbud!
Få et tilbud
Få et tilbud

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Lej en bus i Aarhus

Har du brug for at leje en bus i smilets by? Så kig med her.

 

Få et tilbud

 

Kunne du tænke dig at komme på en tur rundt i Smilets by med bus? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Østjydsk Turistbusser kan vi nemt hjælpe dig med at få verdens bedste sightseeingtur rundt i Aarhus. Aarhus er med sine 273.000 indbyggere Danmarks næststørste by og byder på en bred vifte af seværdigheder, attraktioner og aktiviteter for alle aldersgrupper. Aarhus er helt sikkert et besøg værd. Måske er I en stor gruppe, en familie eller et firma som gerne vil se Aarhus sammen? I vil gerne besøge en masse interessante steder, så derfor leder I efter et busselskab i Århus, som kan fragte jer sikkert fra sted til sted. Hvis I hellere vil køre bussen selv, er der også mulighed for det. Østjydsk Turistbusser kan hjælpe jer hele vejen!

Attraktioner i Aarhus

I overvejer at leje en bus, så I kan komme rundt og se Aarhus. Det er helt forståeligt - Der er nemlig utrolig mange flotte attraktioner at besøge i Aarhus og omegn. Vi er altid behjælpelige med et tip eller to, så I kan altid spørge os til råds. Hvis I er helt på bar bund, kommer her et afsnit med de mest populære attraktioner i Aarhus. De attraktioner I ikke kan komme udenom, hvis I vælger at besøge Aarhus for en dag.

Den Gamle By er en af Aarhus mest elskede seværdigheder. Her kan I opleve et frilandsmuseum for bykultur. Museet er bygget op som en gammel købstad, med huse fra 1500- til 1900-tallet. Her kan I nemt bruge en eftermiddag. Hvis I stadig har energien kan I besøge ARoS efterfølgende. ARoS er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Her er noget for hele familien. Især familiens mindste vil sætte pris på den flotte udsigt fra Rainbow Panorama øverst på kunstmuseet. En anden populær attraktion i Aarhus er Moesgaard Museum. Her kan i opleve spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for hele familien. ARoS, Den Gamle By og Moesgaard Museum er bare tre af Aarhus’ spændende seværdigheder. Hvis I lejer en bus igennem os, kan vi hjælpe jer med at sammensætte et spændende dagsprogram!

I tvivl om hvordan vi beregner prisen? Se mere her!

Cafeer og restauranter Aarhus

Når I har brugt hele dagen på at besøge seværdigheder og attraktioner, har I brug for at lade batterierne op. Det kan I gøre på en af Aarhus mange cafeér eller restauranter. Fordi Aarhus er Danmarks næststørste by, er udvalget af spisesteder naturligvis rigtig stort.

Aarhus kan byde på både Michelin restauranter og restauranter med uhørt billige aftenretter. Her fås noget for enhver smag og budget. At opremse alle Aarhus gode restauranter og caféer vil tage rigtig lang tid. Men herunder kommer et par tips til gode spisesteder i Aarhus. Et altid sikkert hit, er at finde et spisested ved Åen i Aarhus. Her ligger caféer, barer og restauranter side om side, så her er det bare om at vælge. Hvis I ikke finder noget ved Åen kan I tage et smut til Mejlgade og Aarhus latinerkvarter. Kvarteret er Aarhus’ måske hyggeligste kvarter, og her vil I hurtigt finde en restaurant eller café der falder i jeres smag, uanset om I er en familie, et firma eller en vennegruppe afsted. Hele området er meget urbant og hipt, og bidrager til en fantastisk stemning, som ikke er til at stå for. Hvis hverken Åen eller Latinerkvarteret falder i jeres smag, er der stadig et hav af muligheder tilbage - Aarhus er smilets by, så vær ikke bange for at spørge en Aarhusianer til råds. De vil med sikkerhed give jer en god anbefaling. 
 

Hvorfor Østjydsk Turistbusser? 

Når I skal vælge et busselskab til jeres tur rundt i Aarhus, er I selvfølgelig kun interesseret i det bedste. Østjydsk Turistbusser er en mellemstor vognmandsvirksomhed, som specialiserer sig i både turistkørsel, men også busleje uden chauffør. Vi har over 35 års erfaring inden for bilbranchen, og har derfor beskæftiget os med alle problemstillinger. Vores historie går helt tilbage til 1981, hvor Østjydsk turistbusser blev grundlagt på Djursland. I starten bestod vores vognpark kun af to busser. I dag har vi langt flere busser i vores sortiment og kører alle slags kunder - både rejseselskaber, familier, polterabender og meget mere. Det kan du lære mere om under “Om os” siden. Hvis vi skal sige det selv, så er vi eksperter. Det vigtigste for os er, at dig og din gruppe får den sikreste og mest trygge rejse overhovedet muligt. Derfor er vores chauffører uddannede i både sikkerhed og service. Som noget helt specielt, kan du ved turistkørsel med Østjydsk Turistbusser vælge en chauffør som i sind og opførsel passer til de personer, som skal med på busturen. Så er I sikre på at få en mindeværdig tur rundt i Aarhus!
 

 

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Busserne

De busser vi tilbyder dig at leje fra Østjydsk Turistbusser er noget for sig. De er i høj kvalitet og med meget lækkert ekstraudstyr. Når du skal vælge en bus som kan fragte dig og din gruppe rundt i Aarhus, er det først og fremmest vigtigt at vide, hvor mange mennesker I bliver. Vi kan tilbyde dig dobbeltdækkerbusser, turistbusser og minibusser i forskellige størrelser. Hvis I er en familie eller en vennegruppe på op til 19 personer er en minibus passende. Er I derimod en større gruppe på 49 til 54 personer, kan I leje en turistbus. Alle busser er behagelige at køre i, og lever op til strenge sikkerhedskrav. Mange af busserne indeholder aircondition, klapborde, kaffemaskiner og meget mere. Hvis I ønsker at leje en bus med chauffør bliver I fragtet sikkert fra sted til sted. Vælger I derimod selv at køre bussen, er det billigere og I får mere frihed til at planlægge jeres tur. Så kan I vente med at beslutte jer for hvad I har lyst til at lave, til I sidder i bussen. Hvis I har planer om at besøge enten ARoS, Moesgaard Museum eller Den Gamle By, er der gode muligheder for enten at parkere selv eller blive sat af lige ved døren. Så bliver det ikke meget nemmere at tage på tur til Aarhus!

 
Hvis du derimod har lysten og evnerne til det, er det dog også muligt kun at leje busserne eller minibusserne uden chauffør. Det er naturligvis et krav, at du har et kørekort til at kunne køre bussen, men ellers ses der ikke de store krav. Naturligvis forventes det også, at du ikke kører mere eller længere end du er frisk til, og at du behandler busserne, som du ville behandle din egen bil. 
 

Skal vi hjælpe jer med en bus rundt i Aarhus?

Sidste nyt

09.01.2019
Vi har fået ny hjemmeside og grafisk identitet.  I løbet af 2018 har vi arbejdet på at få en ny grafisk...
07.01.2019
Hos Østjydsk Turistbusser ønsker vi at have fokus på miljøet. Derfor er vi pr. 1/1 2019, gået over til at benytte...