Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

BUSSELSKAB I AARHUS

Står du og mangler en bus? Så lad os hjælpe.

Østjydsk Turistbusser er et busselskab i Aarhus, som i mere end 30 år har kørt buskørsel for danskerne. Hos Østjydsk Turistbusser lejer vi både vores busser ud med og uden en af vores dygtige og erfarne chauffører. Tilbage i 1981 blev Østjydsk Turistbusser grundlagt på Djursland. I starten af selskabets levetid bestod det af to busser, men i 1996 blev Østjydsk Turistbusser opkøbt af Rewitz Busser. De havde base i Egå lidt nord for Aarhus, og dengang var de fleste kunder primært venner og bekendte til ejere og medarbejdere. I dag holder Østjydsk Turistbusser til i Stautrup, som er en forstad til Aarhus. Det er et busselskab i Aarhus, som kan klare alt slags bustransport. I dag er kundegruppen noget større end i 80’erne og 90’erne. Østjydsk Turistbusser kører med offentlige institutioner, virksomheder, familier og selvfølgelig stadig venner og familie ligesom dengang, det hele blev grundlagt. Stautrup er den perfekte beliggenhed for et busselskab i Aarhus. Motorvejen E45 er ikke langt derfra, og derfor kan vi nå alle de store østjyske byer indenfor en halv times tid. Vi er tæt på kunderne, hvilket gør det nemt og fleksibelt for os at transportere østjyderne rundt i det danske land og også udover den danske grænse til Europa. I dag råder Østjydsk Turistbusser over 25 busser og kan levere bustransport til langt de fleste arrangementer, events og behov. Herudover kører vi også rutekørsel efter indtoget af Rødbillet. I dag har Østjydsk Turistbusser både Rødbillet, Sort Billet, Kombardo og Flixbus, hvilket gør at vi kan transportere danskerne rundt i hele landet. Østjydsk Turistbusser er et busselskab i Aarhus, som har været i rivende udvikling og stadig er det den dag i dag.

VI SAMARBEJDER MED VISIT AARHUS

Smilets by Aarhus byder på uanede mængder af attraktioner. Her er et udpluk du kan lade dig inspirere af.

LEVERER FORSKELLIGE SLAGS BUSTRANSPORT

Hos busselskabet i Aarhus Østjydsk Turistbusser kan vi klare mange forskellige slags bustransport. Hos os er det muligt at leje en bus med en af vores erfarne buschauffører, som vil sørge for, at I kommer sikkert og godt frem og tilbage på den tur, I skal på. Det er også muligt blot at leje en bus, og så har I selv muligheden for at køre bussen. Det vigtigste for Østjydsk Turistbusser er, at kunden har det godt og får opfyldt sine ønsker. Sikkerheden er altid helt i top og følger alle regler og lovgivning på området, som blandt andet omhandler køre-hviletidsbestemmelserne. Vores chauffører er uddannet i kundeservice og står altid klar til at give jer kunder en god oplevelse. Derudover er de også uddannet i sikkerhed under bustransport, så I kan læne jer trygt tilbage og bare nyde turen med gode venner, kollegaer eller familie ombord.

Hvis du drømmer om en tur til varmere himmelstrøg eller europæiske storbyer fyldt med historie og kulturelle oplevelser, så tilbyder vi også buskørsel til udlandet. Vores chauffører tager hellere end gerne dig og din gruppe med på en bustur til en destination i Europa. Det eneste du skal gøre er at fortælle os, hvor du gerne vil hen, hvornår I vil rejse og hvornår I skal være hjemme igen. Så sørger vi for resten. Det er en helt særlig oplevelse at køre på ferie eller tur i en bus. Der er mange oplevelser undervejs, og I har mulighed for at underholde hinanden undervejs og lave aktiviteter i bussen. Vi kører selvfølgelig også i Danmark, hvor end du gerne vil hen. Hvis du har brug for bustransport i forbindelse med et event eller stort arrangement, står vi altid klar til at hjælpe og gøre bustransporten enkel for dig, som planlægger. Vi får det hele til at gå op i en højere enhed, så du kan koncentrere dig om alt det, der ellers er at planlægge og holde styr på til et stort arrangement. 

Har du eller din virksomhed ofte brug for en bus til transport af medarbejdere, elever eller andre? Hvis du ofte lejer en bus hos Østjydsk Turistbusser så lad os tage en snak og kigge på, om vi kan lave en god samarbejdsaftale med en rabataftale til jer. Så kan I altid benytte jer af de samme busser, og bestilling og kontakt er den samme fra gang til gang, når I skal bruge en bus. 

VI GIVER ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN BUSKØRSEL

Kunne du tænke dig at leje en bus eller buskørsel hos et busselskab i Aarhus så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Østjydsk Turistbusser. Vi giver dig altid en ganske uforpligtende tilbud på dine ønsker og behov til bustransport. For Østjydsk Turistbusser er kunden det vigtigste, og derfor vil vi meget gerne høre din ønsker til din bustur, så vi sammen kan skabe en så god oplevelse som overhovedet muligt. Vi har fire forskellige bustyper, så hvis du fortæller os, hvor mange I skal afsted, og om der er særlige behov og ønsker, så finder vi den helt rette bus til jer. Hos os er det som sagt muligt at leje en bus med og uden en af vores chauffører. Hvis I vil leje bustransport med en chauffør, så kan vi tage en snak med jer og finde ud af hvilken af vores chauffører, der vil passe bedst ind i jeres selskab. På den måde skaber vi den bedste oplevelse for jer og for vores chauffører. Hvis I ønsker selv at køre fra A til B i én af vores busser, har vi minibusser, som kun kræver et almindeligt kørekort til bil at køre. Vi har også større busser, som selvfølgelig kræver, at du må og kan køre bus. Der er endda også mulighed for at leje en af vores busser med automatgear, hvis du bedst kan lide det og føler dig mest tryg i det. Som busselskab i Aarhus står vi hos Østjydsk Turistbusser altid klar til at hjælpe dig med din bustur, hvad end den går til sydens sol, rundt i Danmark eller er en udflugtstur for elever eller medarbejdere. Vi er et busselskab i Aarhus med mange års erfaring i bus og transport, og vi er vant til at opfylde kundernes ønsker. Mon ikke også vi kan opfylde dine og sammen skabe en god oplevelse på farten.

quotes icon

SKAL VI HJÆLPE JER MED EN BUS?

I samarbejde med ecsr.dk

Se mere her