Loading...
Loading...
Tilføj Stop
Østjydsk Turistbusser

LEJ EN BUS I KØBENHAVN - TIL JYSKE PRISER

Står du og mangler en bus i København? Så lad os hjælpe.

Det har aldrig været nemmere at tage til København. Hos Østjydsk Turistbusser har vi nemlig sørget for ægte jyske priser, når det kommer til busleje i den store hovedstad. Det eneste du skal tænke på, er størrelsen på selskabet der skal med, og hvornår I leje bussen. Det er nemlig noget nemmere at samle alle mand under samme bustag, så I undgår alt den planlægning, der går forud for en tur til København. Så få alle mand samlet, så bliver turen også noget mere hyggelig. Der er mange fordele ved at leje en bus i København. For det første er hovedstaden noget for sig! Byen rummer utallige attraktioner, forrygende restauranter og kulturelle nedslag, der altid er værd at tjekke ud. Så om dit selskab skal til firmafest, polterabender eller noget helt tredje i byen, så er den bedste løsning at leje en bus, og hos os er priserne i bund og servicen i top. Den pulserende cyklistby er ikke nem at finde rundt i, parkeringspladserne er proppet og så er det bare skønnere at sætte sig ind i en bus og blive fragtet til destinationen. Vores jyske priser er til at stole på, så hvis I skal fragtes til Jylland fra København, eller omvendt, så er det værd at indhente et tilbud her! Om det er familien, kollegaerne eller vennerne der skal på tur i det københavnske, så har vi de rigtige løsninger til jyske priser - det ikk’ så ringe endda! Vi klarer det uden problemer og med et smil på læben. Der er altså ingen grund til at prutte om prisen, for hos Østjydsk Turistbusser har vi allerede sørget for, at de er særdeles konkurrencedygtige med de københavnske.

quotes icon

trustpilot
google

LEVERER FORSKELLIGE SLAGS BUSTRANSPORT

Hvilken bus skal du bruge?

Det kan være svært at finde ud af, hvordan den perfekte bustur skal planlægges. Hos Østjydsk Turistbusser har vi en bred skare af valgmuligheder, og vi hjælper dig med at svare på spørgsmål som, hvor stor en bus man skal leje, hvor mange kilometer man skal køre og hvor mange timer chaufføren skal være til rådighed. Det kan du læse meget mere om i vores store prisguide. Det vigtigste at tage stilling til er dog, hvilket bus I skal bruge. Hos Østjydsk Turistbusser har vi busser i alle størrelser og prisklasser, så hvis dig og familien skal på storbyferie til København, eller hvis hele afdelingen i firmaet skal afsted på firmaudflugt, så har vi det du skal bruge for at skræddersye den bedste transport frem og tilbage. Prisen afhænger naturligvis af størrelsen på bussen, så her er nogle priseksempler på vores busser.

MINIBUS OG SMÅ MINIBUSSER:

Det er vigtigt at tænke over hvilken bus, der ville passe bedst til størrelsen på dit selskab. Vores minibusser har plads til 14-19 personer og passer perfekt til skoleudflugter, firmaudflugter eller andre arrangementer, hvor I ikke er alt for mange mennesker. Du kan se priserne på vores minibus her:

Produkt

Specifikation

Pris

Dagstur

1 dag inkl. 100 km

1.875,00 kr.

Weekendtur

3 dage inkl. 300 km

5.200,00 kr.

Ugetilbud

7 dage inkl. 700 km

9.900,00 kr.

Feriebrug

7 dage inkl. 2500 km

14.900,00 kr.

Ekstra pr. km

3,25 kr.

Depositum

3.000,00 kr.

Hvis selskabet ikke er så stort, kan du også leje en af vores små minibusser, der kan rumme 7-9 personer. Her kræver det bare almindeligt kørekort, hvis I vil leje uden chauffør, det er både billigt og utroligt nemt. Du kan se priserne på leje af vores små minibusser her:

Produkt

Specifikation

Pris

Dagstur

1 dag inkl. 100 km

1.875,00 kr.

Weekendtur

3 dage inkl. 300 km

5.200,00 kr.

Ugetilbud

7 dage inkl. 700 km

9.900,00 kr.

Feriebrug

7 dage inkl. 2500 km

14.900,00 kr.

Ekstra pr. km

3,25 kr.

Depositum

3.000,00 kr.

FÅ ET TILBUD

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

I samarbejde med ecsr.dk

Se mere her