fbpxLeje af turistbusser | Udlejning til gode priser | Østjydsk Turistbusser
Få et tilbud
Få et tilbud

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Turistkørsel i indland og udland

Har du behov for buskørsel til en udflugt, en tur til en begivenhed, en ferie eller lignende, så tilbyder vi turistbusser og gode løsninger på persontransporten.

Østjydsk Mini- og Turistbusser har flere års erfaring i at transportere mennesker i bus rundt i Danmark til forskellige arrangementer.
En af årsagerne til, at vi er meget efterspurgt, er, at vi lægger stor vægt på rummelighed og fleksibilitet.

Du vil derfor typisk kunne få opfyldt dine ønsker omkring hele bustransporten. Det gælder for fx destinationen, tidspunktet, aktiviteter og underholdning i bussen under transporten, og hvad du ellers har af ønsker og behov i forbindelse med vores buskørsel.

Til bustransport og turistkørsel indland kan vi tilbyde vidt forskellige busser, der blandt andet omfatter 3 dobbeltdækker busser med plads op til 86 personer. Vi tilbyder også buskørsel med mindre busser, således at dit behov for persontransport bliver opfyldt med en turistbus, der passer til formålet.

Til eksempel kan du nedenfor se hvilke typer kunder, vi arrangerer buskørsel for.  Uanset hvem du er som kundetype, og hvad du har af behov for persontransport med bus, så ring til os nu for at få hjælp til din bustransport – og et godt tilbud på turistkørsel.

 

 

Turistkørsel udland – med vores dygtige buschauffører

Planlæg din helt egen ferie, vælg din destination og brug vores busser og buschauffører til turistkørsel i udlandet – inden for Europa.

Når du ønsker en ferie og busrejse, der skal være anderledes end de almindelig pakkerejser fra rejsebureauerne, så kan du starte med at bestille persontransporten hos os. Så bliver alle, der skal med på busrejsen til udlandet, kørt direkte til feriestedet i en af vores turistbusser – og med en af vores erfarne og dygtige buschauffører som fører af bussen.

På den måde har du mulighed for at planlægge en busferie, der passer perfekt til de behov og ønsker, som du og dine rejsefæller har.

Østjydsk Turistbusser har gennem mange år opbygget en stor erfaring inden for turistbranchen ved at stå for turistkørsel i udland til og fra forskellige feriedestinationer rundt om i Europa.

Vi kører hvorhen, det skal være inden for Europa, når du vil på ferie i bus. Så planlægning af bustransporten består stort set i at fortælle os, hvornår bussen skal køre, hvortil den skal køre, og hvornår I vil hjem igen.

Turistkørsel til ferierejser foregår i velholdte turistbusser med erfarne chauffører, der er vant til at køre buskørsel i Europa. Vi kan tilbyde turistbusser, der hver især har faciliteter i varierende omfang.

Tryghed for dig og dine medpassagerer er vigtigt for Østjydsk Mini- og Turistbusser, så vi garanterer for friske og veludhvilede chauffører, og alt buskørsel sker efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Derudover har vi den ekstraordinære service ved turistkørsel, at du har mulighed for at efterspørge en buschauffør, der i sind og opførsel kan passe ind sammen med de personer, der skal med på busturen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på turistkørsel og busrejser til udlandet.

Skal vi hjælpe jer med næste ud?

Sidste nyt

09.01.2019
Vi har fået ny hjemmeside og grafisk identitet.  I løbet af 2018 har vi arbejdet på at få en ny grafisk...
07.01.2019
Hos Østjydsk Turistbusser ønsker vi at have fokus på miljøet. Derfor er vi pr. 1/1 2019, gået over til at benytte...