fbpx Østjydsk Turistbusser - Miljørigtig busleje 👍
Få et tilbud
Få et tilbud

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Vi øger fokus på miljøet

07.01.2019
Hos Østjydsk Turistbusser ønsker vi at have fokus på miljøet. Derfor er vi pr. 1/1 2019, gået over til at benytte os af GTL diesel, der i følge Shell sænker partikeludledningen med op til 38%.

GTL står for Gas-To-Liquids og bliver fremstillet af naturgas frem for råolie. Brændstoffet bruges på samme måde som almindelig diesel. 

Med et årligt forbrug på mere end en kvart million liter diesel vil skiftet resulterer I en mærkbar miljømæssig forskel, som kommer alle til gode. Ifølge Shell sænker brug af GTL partikeludledningen med op til 38% sammenlignet med almindelig diesel. Derudover reduceres udledningen af andre skadelige stoffer som eksempelvis svovl. GTL er betydeligt renere og har en højere biologisk nedbrydelighed end almindelig diesel. 

 

Da distributionsmulighederne tidligere ikke har været særligt gode er GTL er stadig ikke særligt udbredt i Danmark. Nogle få er dog begyndt at benytte sig af det som f.eks. Smukfest og Arla. Hos Østjydsk Turistbusser ønsker vi også at skåne miljøet så meget som muligt,og da vores busser ofte befinder sig i områder med stor befolkningstæthed giver det bare enorm god mening at have fokus på at udlede så få partikler som muligt.

 

Ønsker du også at hjælpe miljøet ved at køre I busser, der bruger GLT frem for konventionel diesel så lad os give jer et tilbud på jeres fremtidige kørsel.

Sidste nyt

09.04.2021
D. 29. marts kom transportministeriet med nye anbefalinger til afstandskrav. I vores skolebusser og...
01.10.2020
Hurra!  I tæt kapløb med flere af vores kollegaer vandt vi hos Østjydsk Turistbusser udbuddet med al...
29.08.2020
OBS: Kravet om mundbind er sidenhen blevet forlænget frem til d. 31/1 2021. Vi får dagligt...