Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

LEJEBETINGELSER

Betingelser ved leje af bus uden chauffør hos Østjydsk Mini- og Turistbusser

Betingelser ved leje af busser uden chauffør hos Østjydsk Turistbusser

Køretøjet må kun føres af den eller de personer, der er noteret med kørekortnr. i lejekontrakten. Bemærk at køretøjer der kræver stort kørekort ikke må overstige 80 km/t. Fartskriver skal altid være isat. Skiver medfølger og skal afleveres ved afslutning af lejemålet.

Lejekontrakten skal altid medbringes.

Køretøjet må ikke benyttes erhvervsmæssigt til befordring af personer.

Betaling af depositum og leje

Når depositum er betalt, er bussen bestilt og reserveret. Desuden betales det fulde lejebeløb senest ved afhentning af bussen. Depositum returneres ved aflevering af bussen, som skal være rengjort, uden skader og med fyldt tank – altså i samme stand som det blev modtaget i.

Afbestilling

Ved afbestilling af leje for 1 dag skal det ske senest 2 dage før og ved afbestilling af leje for mere end 1 dag skal det ske senest 4 dage før. Såfremt afbestilling sker senere end dette skal der betales fuld lejepris. Afbestilling kan kun ske skriftligt via mail eller anbefalet post.

Ansvar

Prisen inkluderer ansvars- og kaskoforsikring. Lejeren har det fulde erstatningsansvar for alle skader, der ikke dækkes af kaskoforsikringen. Der er en selvrisiko på enhver ansvarsskade, som betales af lejer. Beløbet af selvrisikoen er 5.000 kr. Lejeren kan ikke kræve erstatning for tabt fortjeneste samt videre transport, hvis køretøjet havarerer eller på anden måde går i stykker. Såfremt fejl opstår på køretøjet, ring da venligst på tlf. 86 19 54 00. Herefter vil det blive aftalt, hvorledes man skal forholde sig. Ved færdselsuheld eller lignende, sørg for, at få optaget politirapport, og påtag dem aldrig skylden når det er i udlandet. Husk, at meddele alle enkeltheder.

Øvrige bestemmelser

Selvforskyldte skader på inventar/installationer er ikke omfattet af forsikringen og skal derfor betales ved aflevering af køretøjet.

Alle politimæssige krav, p-bøder og andre krav som skyldes lejerens brug af køretøjet, hæfter lejeren helt og fuldt for, og Østjydsk Turistbusser kan ikke gøres ansvarlig herfor.

Bliver køretøjet ikke returneret i samme stand vil udgifter hertil blive trukket i depositum, som efterfølgende afregnes.

Lejeprisen er inklusiv moms.

Såfremt afleveringstidspunktet overskrides tillægges en ekstra leje, som afhænger af hvor mange timer det drejer sig om. Udlejer tager derfor forbehold mod forsinket udlevering, som skyldes foregående lejer og anden force majeure.

Det er lejerens ansvar at kontrollere olie og vand på motoren for hver 500 km samt kontrollere dæktryk og hjulbolte.