Loading...
Loading...
Tilføj Stop
Østjydsk Turistbusser

LEJE AF MINIBUS I AARHUS

Har du brug for at leje en minibus i Aarhus med plads til 9-personer?

Gør noget godt for det sociale og miljøet. Ved at leje en minibus slipper I for at koordinere og køre i flere biler, og samtidig skåner I miljøet. Det gør transporten til en del af oplevelsen, når I er sammen hele vejen. 

Østjydsk Turistbusser i Aarhus tilbyder leje af minibus til jeres næste firmaevent, sportsarrangement eller polterabend. Minibusserne kan medtage op til 9 personer og er derfor det oplagte valg til en lang række formål for både virksomheder, offentlige institutioner og private i både Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

LEJE AF MINIBUS UDEN CHAUFFØR I AARHUS

Vores minibusser kan lejes både med og uden chauffør. Det betyder, at der er mulighed for at spare penge på turen, hvis I selv har mulighed for at stille en chauffør til rådighed. Ved leje af minibus uden chauffør får I også en større frihed, fordi I selv kan bestemme over alt, hvad der skal ske på busturen. Det er kun jer selv, der sætter grænser.

Ved leje af minibus uden chauffør skal minibussen afhentes og afleveres på vores adresse: Rudolfgårdsvej 14, 8260 Viby. Hvor egne personbiler kan parkeres gratis i lejeperioden. 

Kontakt Østjydsk Turistbusser og hør om jeres muligheder for leje af minibusser. Vi er det optimale valg, hvis du bor i nærheden af Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens eller resten af Østjylland.

Leje af minibus med chauffør »

Leje af minibus uden chauffør »

LEJE AF MINIBUS I AARHUS MED PLADS TIL 9 PERSONER

LEJE AF MINIBUS MED B-KØREKORT

Vores flåde af minibusser til udlejning består af flere Mercedes Vito 116, som alle kan køres med B-kørekort til almindelig personbil, og alle vores minibusser til udlejning er udstyret med automatgear, fartpilot og alt andet moderne udstyr og faciliteter.

Minibusserne til udlejning er naturligvis også udstyret med et stort bagagerum med rigelig plads til 9 personers bagage, og vores minibusser er derfor også det oplagte valg til skiture eller sommerferier for mindre grupper.

Minibusserne er også perfekte til mindre selskaber, der ønsker at hygge sig under transporten, da vores minibusser til udlejning kan tilpasses, så man bagi sidder 3 og 3 med front mod hinanden. 

PRIS FOR LEJE AF MINIBUS I AARHUS MED PLADS TIL 9 PERSONER, UDEN CHAUFFØR.

Priser fra 640kr - 950 kr. pr dag!

Hos os kommer der modsat rigtigt mange andre udbydere ingen ekstra gebyrer på din udlejning. Du skal altså ikke betale ekstra for at få forsikring, flere chauffører, nedsat selvrisiko, udenlandsforsikring eller lignende på.

Produkt

Specifikation

Pris

Dagstur

1 dag inkl. 100 km

900,00 kr.

Weekendtur

3 dage inkl. 300 km

2.400,00 kr.

Ugetilbud

7 dage inkl. 700 km

9.950,00 kr.

Feriebrug

7 dage inkl. 2500 km

9.950,00 kr.

Ekstra pr. km

2,00 kr. - 2,75 kr.

Depositum

2.000,00 kr.

*Priserne er inkl. moms.

*Ovenstående priser er cirka priser.

quotes icon

trustpilot
google