fbpx Lej en minibus | Busudlejning til gode priser - Book allerede i dag
Få et tilbud
Få et tilbud

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Lej en minibus

Står du og mangler en minibus? Så lad os hjælpe.

Få et tilbud

 

Hos Østjydsk Turistbusser er det muligt at leje en minibus til udflugten, familieferien eller noget tredje. Der ses forskellige størrelser af minibusser alt efter hvor mange der skal med på turen. Der ses både minibussen til den lille gruppe der skal afsted, men der ses også større minibussser, hvis I er en lidt større gruppe, som skal ud at køre. En minibus kan i mange tilfælde være en god løsning. En af fordelene er, at du kan leje en chauffør, og du af den grund ikke selv skal tænke på at køre, og dermed kan være træt når du kommer frem. En minibus vil også kunne gøre det muligt, at hele oplevelsen starter, så snart din gruppe indtræder i minibussen, da det er noget i oplever sammen, og det er noget som er hyggeligt for alle. 

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Hvorfor leje en minibus?

Der kan være flere årsager til, at man kan få brug for eller lyst til at leje en minibus. En minibus kan være med til at gøre det muligt, at flere kan køre sammen hen til en ønsket destination. Det at kunne køre sammen i samme køretøj skaber ofte en hyggelig stemning, og man skal ikke selv sørge for at følge med på GPS’en for at være sikker på at komme frem til det rette sted. Ved at man som en gruppe vælger at bestille en minibus, er der altså ingen som skal tage den kedelige tjans at skulle køre, og dermed være træt når man kommer til destinationen.

Ved at gøre brug af en minibus kan alle komme friske til stedet uden at have brugt sin energi til at køre. Køreturen kan dermed blive en del af oplevelsen, da den kan blive hyggelig uden bekymringer. 

Hvornår er en minibus bedre end en almindelig bus?

Antallet af passagerer, som skal med på turen afhænger naturligvis af hvilken bus der kan være mest fordelagtigt at vælge. Hvis I er en gruppe på ni personer, ses der ikke nogen fordel i at leje en stor bus. Her vil en minibus være ideel. Altså vil en minibus være bedst, når det er mindre grupper som skal afsted på tur sammen. 
 
Terrænet kan også spille en rolle for hvilket køretøj man vælger. Hvis man skal ud og køre på mange grusveje og steder hvor der er chancer for at man kan køre fast, kan det også være en god ide at bruge en minibus, da den har lettere ved at komme omkring end en almindelig bus. 

Kan man leje en chauffør med minibussen?

Hos Østjydsk turistbusser er det muligt at leje en chauffør med minibussen. Dette giver altså alle medpassagerer en frihed til at nyde turen lige fra den starter. Chaufføren vil sørge for at I trygt når til destinationen og han/hun vil ydermere også sørge for at I kommer godt hjem igen. Chaufførerne hos Østjydsk turistbusser er vant til at køre med oplevelsesglade passagerer og de gør også sit bedste for at yde den bedste service, så helhedsoplevelsen af jeres udflugt bliver så god som mulig. Tryghed og en god transportering vægtes højt hos Østjydsk turistbusser. 
 
Hvis man ikke har lyst til at leje en chauffør, ses der også mulighed for at leje en minibus uden en chauffør. Det kan være, at du selv har et kørekort, der gør det lovligt og af den grund gerne selv vil køre. Dette er også en mulighed, og i sådan et tilfælde vil Østjydsk turistbusser gladelig også stille en minibus til rådighed. At leje en minibus skaber mange muligheder. Det kunne eksempelvis være en kør-selv ferie med hele familien. Det vil blive en fælles oplevelse og man vil sikre at hele familien samtidig vil komme ned til feriedestinationen. 
 
Det er faktisk kun fantasien som sætter grænserne for, hvor du kan komme hen i forbindelse med leje af en minibus. Det kan både være en ferie med familien, en fodboldkamp med drengene eller en personaletur, eller et kursus. Der ses et væld af forskellige muligheder, og det skal ikke være transporten der skal sætte grænserne for det valg man tager. Måden transporten skal udføres tænkes der også over, bliver gjort rigtigt. Vigtigst er det, at reglerne for køre og hviletid overholdes, også hvis du selv er chauffør. Det er vigtigt, at du kun kører det du kan holde til, og derfor ikke sætter dine medpassagerer i unødig fare. Alle skal komme trygt og sikkert hjem igen, og chaufførerne holder hellere ind til siden, end at køre halvhjertet. Østjydsk turistbusser vil være med til at sikre sikker trafik og tager afstand til de chauffører, som kan finde på at køre uopmærksomt.

God service og garanti for at du kommer sikkert frem 

Hos Østjydsk turistbusser kan du være sikker på en god service. Medarbejderne hos Østjydsk turistbusser lever for at være med til at føre en god oplevelse ud i livet, blandt andet ved at fragte dig og din familie, venner eller kollegaer sikkert fra det ene sted til det andet. Ydermere kan du også være sikker på en god service hvis du har brug for vejledning og råd, hvis du påtænker at planlægge en udflugt eller rejse med familien. Medarbejderne hos Østjydsk turistbusser er vant til at planlægge forskellige ruter til forskellige antal mennesker, både familier, og nogle som ikke kender hinanden, og derfor har de en stor viden om hvad der fungerer bedst. 
 
Du kan være sikker på, at du kommer godt frem, hvis du lejer en bus hos Østjydsk turistbusser. Alle busser bliver regelmæssigt kvalitetstjekket og derfor kan du være sikker på, at alt som kommer ud at køre fra Østjydsk turistbusser er i orden og sikkert. Du skal ikke være bekymret for at køre i en minibus fra Østjydsk turistbusser, og hvis der skulle ske en teknisk fejl på turen, vil vi også kunne hjælpe dig ud af sådan en situation. Østjydsk turistbusser ønsker nemlig at være med til at skabe den bedst mulige oplevelse for dig og den gruppe du vælger at tage med på tur. 
 
 

Skal vi hjælpe jer med en minibus?

Sidste nyt

20.05.2020
Kære kunde,   Det er med stor glæde at Østjydsk Turistbusser netop har modtaget Sundhedsstyrelsens...
13.03.2020
Kære alle   Som følge af regeringens anbefalinger er alt kørsel i de næste 14 dage aflyst. Alle ture...
09.01.2019
Vi har fået ny hjemmeside og grafisk identitet.  I løbet af 2018 har vi arbejdet på at få en ny grafisk...