fbpx Busudlejning til gode priser ✓ | Østjydsk Turistbusser
Få et tilbud
Få et tilbud

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Lej en bus hos Østjydsk Turistbusser

Står du og mangler en bus? Så lad os hjælpe.

 

Få et tilbud

 

Har I brug for at leje en bus til jeres næste arrangement? Og mangler I et busselskab, der tilbyder professionel bustransport? Så kan Østjydsk Turistbusser helt sikkert finde en løsning, der opfylder jeres behov. Hos Østjydsk Turistbusser har vi haft glade kunder siden 1981, og det vil være os en ære at være med til at give dig en god oplevelse i en af vores mange busser.

Hos Østjydsk Turistbusser leverer vi sikkerhed i topklasse og gode priser på buskørsel. Måske har du allerede planlagt en tur for de lokale i sportsklubben eller pensionistforeningen, men mangler blot et busselskab til at klare transporten. Uanset hvor I skal hen, så er vi klar til at tilbyde buskørsel til den destination I har planlagt.

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Lej en bus uden chauffør

Har I chaufføren? Så har vi bussen. Som noget helt særligt tilbyder vi hos Østjydsk Turistbusser, at I kan leje en bus uden en chauffør. Der kan være flere fordele ved at leje en bus uden chauffør. Udover at det gør jeres busleje billigere, så kommer I til at opleve den ultimative frihed. Ingen andre end jer selv bestemmer, hvor I vil hen, og hvad I vil opleve.
 
Afhængig af hvor mange I er, kan I leje vores små eller store minibusser uden chauffør. I de små minibusser er der plads til op til ni personer. Denne bustype kræver blot, at chaufføren har et almindeligt kørekort. Skal I bruge en lidt større bus, så har vi busser i størrelserne 17, 20, 25 og 50 personers bus. Til de store busser skal chaufføren være i besiddelse af et stort kørekort. 
 
Hver dag sørger vores mekanikere for at passe og pleje busserne, så de er klar til at transportere vores glade kunder rundt. Derfor kan du være helt sikker på, at bussen er i bedste stand, når du lejer den. Hvis du foretrækker at køre med automatgear, så har vi også en del Mercedes Sprintere som kan opfylde det behov. 

Selvom vores minibusser bærer præg af, at de har nogle år på bagen, så lever de naturligvis op til alle lovmæssige krav og er fuldt forsvarlige at køre i. Hvis I ønsker at se bussen an, inden I lejer den, er I velkommen til at besøge os.
 

Book en bus med chauffør, og læn dig trygt tilbage 

Planlæg din helt egen ferie, vælg din destination, og brug vores busser og buschauffører til turistkørsel i udlandet – inden for Europa. Hvis I har behov for buskørsel til en udflugt, en ferie eller lignende, så tilbyder vi turistbusser med chauffør. Østjydsk Turistbusser har flere års erfaring i at transportere mennesker i bus til forskellige arrangementer. 
 
Vi tilbyder mange former for forskellige slags kørsler. Det gælder alt fra firmaarrangementer, polterabends, sommerture og udlandsture. Derfor kan du med sikkerhed leje en bus, der passer til jeres kommende arrangement hos os. 

For os er rummelighed og fleksibilitet væsentlige faktorer, når vi sammen skal planlægge jeres kommende tur. Derfor vil I typisk kunne få opfyldt jeres ønsker omkring hele bustransporten. Det gælder alt lige fra destinationen til aktiviteter og underholdning i bussen under transporten. 
 
Til bustransport og turistkørsel inden for landets grænser tilbyder vi vidt forskellige busser. Vi råder over tre dobbeltdækkere med plads til 86 personer. Vi tilbyder også buskørsel med mindre busser, således at dit behov for persontransport bliver opfyldt med en turistbus, der passer til formålet.

Busrejser til udlandet

Hvis du ønsker en ferie og busrejse til udlandet, der skal være anderledes end de almindelige pakkerejser fra rejsebureauerne, så kan du starte med at bestille persontransporten hos os. I en af vores turistbusser vil vores erfarne og dygtige buschauffører sørge for, at alle mand bliver fragtet sikkert frem til jeres feriedestination. 

Østjydsk Turistbusser har gennem mange år opbygget en stor erfaring indenfor turistbranchen ved at stå for turistkørsel i udland til og fra forskellige feriedestinationer rundt om i Europa.
 
Vi kører hvorhen, det skal være inden for Europa, når I vil på ferie i bus. Vi er klar over, at det kan virke uoverskueligt at planlægge alt det praktiske såsom tidsplaner og rute. Derfor har vi gjort det nemt for jer. Planlægning af bustransporten består nemlig stort set kun af at fortælle os, hvornår bussen skal køre, hvortil den skal køre, og hvornår I vil hjem igen. På den måde giver vi jer mulighed for at planlægge en busferie, der passer perfekt til de behov og ønsker, som du og dine rejsefæller har.

 

Transport med sikkerheden i højsæde

Lej en bus hos Østjydsk Turistbusser og vores chauffører sørger for, at I kommer sikkert frem til jeres destination i en af vores turistbusser. Alt imens kan I blot læne jer trygt tilbage i sæderne og nyde jeres tur. 

Ens for alle vores buschauffører er, at de vægter vores kunders sikkerhed højt. Vores chauffører er både uddannet i kundeservice, men vigtigst af alt sikkerhed. Vi gør en dyd ud af, at I føler jer trygge og får en behagelig tur. Sikkerhed er vores første prioritet. 
 
Vi er dit sikre valg inden for personkørsel, uanset om du er privatperson eller erhverv.

Få hjælp og rådgivning

Mangler I hjælp til inspiration, om så det er en tur på strøget i Aarhus, en god cafe i nærheden af jeres destination eller noget helt andet, så kan vi også være behjælpelige med den del. Efter mere end 35 år i busbranchen, har vi stiftet bekendtskab med de fleste problemstillinger, og sikkert også den I står med. Så tøv ikke med at spørge os, hvis I skulle have spørgsmål til enten leje af en bus med eller uden chauffør, jeres muligheder, priser eller noget helt andet. 
 
Vores ekspertise ligger primært i Østjylland. Vi kan derfor også være behjælpelige med at give gode råd og tips til seværdigheder eller andet i dette område. Desuden kan vi ofte opnå en del besparelser på seværdigheder omkring Aarhus, hvis blot vi ankommer i en af vores turistbusser. Som oftest vil besparelsen være større, jo flere personer I er. Vi vil altid være jer behjælpelige på det område. Spørg os derfor hellere én gang for meget end for lidt. Det vil jo være rart at kunne bruge de sparede penge på en anden mindeværdig oplevelse.

 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål du ikke kan få svaret på via vores hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte til os!

BRUG FOR EN MINDRE BUS?

Planlæg din egen tur med vores minibusser!

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Er det tilladt at spise og drikke i bussen? Hvor lang tid inden kan jeg afbestille? Find oftest stillede spørgsmål her!

Skal vi hjælpe jer med en bus?

Sidste nyt

09.04.2021
D. 29. marts kom transportministeriet med nye anbefalinger til afstandskrav. I vores skolebusser og...
01.10.2020
Hurra!  I tæt kapløb med flere af vores kollegaer vandt vi hos Østjydsk Turistbusser udbuddet med al...
29.08.2020
OBS: Kravet om mundbind er sidenhen blevet forlænget frem til d. 31/1 2021. Vi får dagligt...