Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

BUSUDLEJNING I SILKEBORG

Skal du leje en bus til dit næste arrangement? Så er du kommet til det rette sted.

Står du med et firma-arrangement, sightseeing tur med den lokale forening eller noget helt tredje i Silkeborg området, så kan du hos Østjydsk Turistbusser låne dit transportmiddel. Det er ofte svært at skulle transportere en stor gruppe mennesker fra et sted til et andet, og det er hyggeligere at tage køreturen sammen end i forskellige biler. Det er muligt både at leje busser med og uden chauffør. En bus uden chauffør, så står du selv for planlægningen af turen og ruten derhen. Dog kan du med en bus med chauffør få fornøjelsen af at slappe af, og nyde køreturen med dine kollegaer.

DIREKTE LEVERING TIL ET AF LANDETS SMUKKESTE SØ-OMRÅDER

Uanset om der er chauffør på eller ej, så er Silkeborg som destination fantastisk. Silkeborg har alt hvad hjertet kan begære lige fra sportsoplevelser og shoppingmuligheder til et af landets smukkeste søer. 

Silkeborg er hjemstavn for to store sportsklubber i Danmarks mest populære sportsgrene: fodbold og håndbold. Silkeborg IF spiller i landets bedste række, Superligaen, og er altid garant for mål og hygge. Samtidig spiller Bjerringbro-Silkeborg håndboldklub i området, som i en lang periode har været med i herrehåndboldsligaens, 888ligaen, absolutte top. 

Dernæst er Silkeborgs gågade en oplagt mulighed for at udforske shopping og spisemulighederne i byen. Byen er fyldt med mange gode butikker, spisesteder og barer. En firma-middag nede ved søen er for de fleste en smuk og god oplevelse, og et arrangement som mange medarbejderne vil snakke rundt omkring vandkøleren længe efter. 

EN BUS TIL ETHVERT EVENT

Hos vores busselskab kan du leje busser i alle størrelser. Dette gør, at du kan tilpasse busstørrelsen efter dit behov, så du ikke står med en alt for stor bus til antallet af mennesker. Vi udlejer blandt andet; små minibusser, minibusser, standard busser og dobbeltdækkere. 

Hvis din tur til Silkeborg ikke har alt for mange deltagere, kan du med fordel leje en af vores små minibusser. Dette kræver nemlig kun almindeligt kørekort. Antallet af passagerer i bussen afhænger af størrelsen på bussen, og vi kan levere busser med plads til alt fra 17 passagerer til 50. 

Det er vigtigt at vælge en bus, som passer til antallet. Ikke fordi, du kan spare penge på den måde, men også fordi at en for stor bus vil kunne ødelægge samværet i turen. Det gælder om at holde folk tæt og komfortable, og det gøres ved at vælge den rigtige størrelse bus.

quotes icon

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD

Vi er en lille familievirksomhed som i flere årtier har sørget for god service, og fragtet glade gæster rundt i hele landet. Kontakt os endelig, og få et uforpligtende tilbud til din næste tur. 

Du kan udfylde en af vores online-blanketter, og få besvaret din forespørgsel inden for 24 timer, eller du kan sende en mail til os på info@ojtb.dk. Du har også muligheden for at ringe til os på +45 86 19 54 00. Tag kontakt og få et tilbud, vi skal nok sørge for at dit arrangement bliver en god oplevelse.