Loading...
Loading...
Tilføj Stop
Østjydsk Turistbusser

BUSUDLEJNING I AALBORG

Lej en bus til dit næste arrangement i Aalborg

Danmark er et skønt land at udforske, specielt sammen med andre. Fællesskabsfølelsen ved at lave ting sammen med en større gruppe mennesker er svær at slå. Dog kan det være svært at organisere transport til mange mennesker, og derfor kan det være en god ide at leje en bus. Hvis du for eksempel skal en tur til Aalborg med firmaet eller hvis dit fodboldhold skal til en fodboldturnering, så er det oplagt at rejse sammen. Aalborg er en by, som har meget at tilbyde, og det er ikke for sjov at NY Times har Aalborg som et af de steder man skal besøge i 2019.

SPORT, KULTUR OG MUSIK - AALBORG HAR DET HELE

Aalborg er blevet refereret til som ‘Nordens Paris’, og det er ikke uden grund. Aalborg har ligesom Paris både kulturelle og sportslige muligheder, som gør byen oplagt for firmaekskusioner og foreningsfester. 

Det kan være, at din forenings ønsker at se noget af landets bedste fodbold eller håndbold. Aalborg er hjembyen for sidste års vinder af herre håndbold ligaen, også kaldet 888ligaen, og har de seneste år været en fast deltager i Champions League. Der er derfor god mulighed for at se danske landsholdsspiller, samt opleve nogle af de helt store internationale stjerne. Derudover har Aab været en fast del af Superligaen i mange år nu, og der er mulighed for en god stadionpølse, hvis I tager i Nordjyske Arena. 

Aalborg har en af landets mest populære by-centrummer i form af ‘Gaden’. ‘Gaden’ er fyldt med gode spisesteder, samt barer og natklubber. Der er derfor rig mulighed for at tage firmafesten til Aalborg, og med en af vores busser slipper du for at have en ædru chauffør, så alle kan hygge sig.

FÅ DEN RIGTIGE BUS TIL DIT ARRANGEMENT

Vi er et busselskab, som har busser til ethvert behov, og det er vigtigt at vælge den rigtige bus til dit arrangement. Om det er med eller uden chauffør, hvilket du har mulighed for at bestille, så gælder det om at få den mest hyggelige og komfortable køretur. Hvis I skal på længere ture til f.eks. Aarhus eller København vil vi grundet firmaets placering være særligt konkurrencedygtige.

Vi tilbyder flere slags busser, heriblandt små minibusser, minibusser, standard busser og dobbeltdækkere. En af de små minibusser kan du med fordel selv køre, da det kun kræver et almindeligt kørekort. Derudover er det vigtigt, at vælge den rigtige størrelse bus. Vi kan tilbyde busser med plads til mellem 17 og 50 passagerer. Ram så vidt muligt dit arrangement deltager, da en for stor bus ikke vil skabe samme hyggelige stemning, da afstanden mellem folk kan blive for stor.

quotes icon

trustpilot
google

LAD OS HØRE OM DIT BEHOV

Da vi er en familievirksomhed, som har eksisteret i jylland i årtier, så er vi altid parat til at komme med et godt tilbud. Der er flere muligheder for at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Send os en mail via vores online formular, hvor du skriver dine kontaktoplysninger og eventuelt dit behov, og vi forsøger da at besvare dig indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på +45 86 19 54 00 eller sende os en mail på info@ojtb.dk. Vi vil forsøge at imødekomme jeres behov, så I kan få den bedste oplevelse.