Loading...
Loading...
Returrejse
Østjydsk Turistbusser

BUSTYPER

I tvivl om hvilken bus I skal leje næste gang? Så kig med nedenunder, hvor vi har lavet en kort beskrivelse af busserne og hvilke typer af ture de bedst egner sig til.

LIFTBUSSER

16 personer

Vi råder over adskillige miljøvenlige Mercedes Sprinter minibusser med/uden lift, som er meget fleksible i indretningen. Vi kan flytte, reducere eller supplere sædeantal alt efter ønske til kapaciteten. Det er en stor fordel hvis der ønskes at vi befordrer én eller flere passagerer i kørestol, eller hvis I som kunde ønsker bussen indrettet med et par borde til den pågældende tur (mod merpris).

Hovedparten af vore minibusser med lift er indrettet primært med henblik på FlexTrafik kørsel, men er naturligvis udstyrede til på komfortabel vis også at kunne køre en lukket gruppe.

Læs mere om vores liftbusser her

DOBBELTDÆKKERE

78 - 89 personer

Er I mange mennesker, som skal bruge en bus? Så har vi den perfekte bus! Vi har en af de dobbeltdækkere i Danmark der kan transportere flest personer, på én gang!

Så er I mange der skal afsted, kan I bestille en bus til hele 89 personer.

Vi kan også udføre kørsel for flere andre størrelser grupper, fra 78 til 85 personer, da vi har 4 andre dobbeltdækkere i disse størrelser. Det giver jer som kunder en rigtig god pris pr. person.

Læs mere om vores dobbeltdækkere her

TURISTBUSSER

49 - 54 personer

Er I en større forsamling, som ønsker at leje en bus til en udflugt i Danmark eller en busferie i Europa? Så er leje af turistbus det rigtige valg for jer.

Vi har turistbusser med plads til mellem 49 og 54 personer. der passer perfekt til den mellemstore gruppe, der gerne vil rejse uden at gå på kompromis med komforten.

Læs mere om 49 - 54 personers busser her

MINIBUSSER

14-19 personer

Er I en mindre gruppe, som har brug for en bus? Så kan leje af stor minibus være dét, I søger. Vores store minibusser har plads til 14-19 personer og er perfekte, når en gruppe af mennesker skal fragtes rundt. Det kan fx være kørsel til:

  • Sommer- og vinterferie i ind- og udland

  • Skoleudflugter

  • Firmaevents

  • Sportsarrangementer

  • Polterabends

  • Familieture

Disse busser har et langt mindre brændstofforbrug end de store turistbusser og er derfor billigere at køre i.

En anden fordel ved dem er at de er langt mere agile. Det er således nemmere at komme frem hvor pladsen er trang.

Indhent et uforpligtende tilbud her - bemærk det er muligt at leje disse busser både med og uden chauffør!

SMÅ MINIBUSSER

8-9 personer

Er I en mindre gruppe, som skal af sted på tur? Så er leje af lille minibus et oplagt valg.

Vi har tre ens sorte Mercedes Vitoer. Alle sammen er af modellen 220, hvilket er den længste på markedet. Der er derfor god bagageplads i busserne.

Alle minibusser er udstyret med automatgear, fartpilot og hvad der ellers høre til. Der er AUX-stik således det er muligt at spille sin egen musik på vejen. Det er derudover muligt at tilpasse busserne således at man bagi sidder 3 og 3 med fronten imod hinanden.

Læs mere om vores 9 pers. minibusser her

quotes icon