fbpx Status vedr. COVID19 | Østjydsk Turistbusser
Få et tilbud
Få et tilbud

Få et tilbud

Du vil inden for 24 timer modtage et svar og tilbud om bustransport fra os på baggrund af din forespørgsel.

Status vedr. COVID19

13.03.2020

Kære alle

 

Som følge af regeringens anbefalinger er alt kørsel i de næste 14 dage aflyst. Alle ture der bliver aflyst grundet coronavirussen bliver selvfølgelig aflyst uden beregning.

 

Vi får lige nu mange henvendelser fra kunder, der spørger hvordan man skal forholde sig til bestillinger i april og maj. Vores opfordring er at vi indtil videre blot afventer situationen og ser hvordan den udvikler sig.

 

Så altså ingen grund til at ringe eller skrive nu for at oplyse os om at turen måske bliver aflyst. Vi tager den bare når vi ved noget med sikkerhed - og bare rolig, vi kommer ikke til opkræve noget afbestillingsgebyr så længe I blot holder jer til vores normale ret lempelige betingelser: https://www.ostjydskturistbusser.dk/betingelser-leje-af-bus-inkl-chauffoer

 

I korte træk betyder det bare, at vi gerne vil have den endelige tilbagemelding senest 4 dage før afgang ved længere ture og 2 dage før afgang ved kortere ture.

 

Når det hele engang starter op igen bliver vi selvfølgelig ved med at tage vores forholdsregler. Det betyder at der i tiden efter vil blive større fokus på rengøring af alle de overflader vi typisk berører med hænderne og der kommer til at stå håndsprit ved indgangen i alle busserne.

 

Pas godt på hinanden.

 

Alt det bedste

 

Østjydsk Turistbusser

Sidste nyt

29.08.2020
Vi får dagligt spørgsmålet om kravet om mundbind i offentlig transport, også gælder for passagerer i turistbusser?...
20.05.2020
Kære kunde,   Det er med stor glæde at Østjydsk Turistbusser netop har modtaget Sundhedsstyrelsens...
13.03.2020
Kære alle   Som følge af regeringens anbefalinger er alt kørsel i de næste 14 dage aflyst. Alle ture...