Leje af store busser

Leje af store busser – Udlejning af turistbusser med plads til 30 – 52 personer

Udlejning af store busser omfatter flere typer af turistbusser med varierende faciliteter, så vi kan opfylde vores kunders forskellige ønsker om leje af en god stor bus til rimelige og lave priser

Bemærk: Leje af stor minibus er uden en chauffør fra vores busfirma.

Når du brug for at transportere mange personer med dig selv som chauffør eller en anden egen chauffør, så kan vi hjælpe dig med det.
Vi tilbyder et godt udvalg af store busser, der hver især har et antal siddepladser spændende fra 30 – 52 sæder.

Faciliteterne i de store turistbusser er af varierende karakter i forhold til den enkelte bus. Nogle af vores store busser indeholder toilet og der er mulighed for at se video. Omkring halvdelen af busserne har partikelfilter. Derudover kan vi i forskelligt omfang tilbyde diverse faciliteter såsom blandt andet mikrofon, kaffe- og tekøkken samt aircondition.

Vores store busser til udlejning er karakteriseret ved, at de forinden har fungeret som turistbusser, der er anvendt i forbindelse med køb af bustransport.
Det vil sige, at de store busser er blevet kørt af vores professionelle buschauffører i et antal år, inden busserne skifter funktion til at være busser med henblik på udlejning.

Nogle af vores store turistbusser er velegnede til ferieture i Danmark og i udlandet. Og med de forskellige faciliteter, som busserne indeholder, kan vi som regel hjælpe dig med at finde en turistbus, der passer til de ønsker, som du og dine rejsefællder har.

Desuden kan de fleste store turistbusser køre i byzoner, hvor partikelfilter er påkrævet.

Hvis du sammen med venner, familie eller lignende har planer om selv at arrangere en busferie i Danmark eller i udlandet, hvor I vil benytte jer af egne chauffører og have den frihed, der er forbundet med selv at kunne planlægge og styre tingene, så kan en ferietur i en lejet turistbus blive forholdsvis billig pr. person med de konkurrencedygtige priser, som vi kan tilbyde på leje af busser.

Samme pris for leje af stor bus selv om der er flere chauffører
Hvis I planlægger, at der skal være flere personer, som skal køre en lejet stor turistbus, så er det en mulighed, når I lejer en stor bus hos os. Prisen for leje af bussen er den samme, hvad enten der er en eller flere personer påført som chauffører i lejeaftalen.

Den eller de chauffører, der er angivet i lejeaftalen, skal have buskørekort for, at de må køre turistbussen.

Er du interesseret i at høre mere om leje af vores store busser, anvendelsesmuligheder og vores lejepriser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 19 54 00 eller via mail på info@ojtb.dk

Hvis du gerne vil se nærmere på turistbusserne og deres faciliteter, er du velkommen til at komme forbi på vores adresse i Viby ved Århus.