Leje af minibusser – store

Leje af minibusser – udlejning af minibus med siddepladser op til 20 personer

Udlejning af store minibusser omfatter 14 – 20 personers busser af varierende størrelser.

Bemærk: Leje af stor minibus er uden en chauffør fra vores busfirma.

Har du brug for en stor minibus med plads til mere end 9 personer, så kan du vælge at leje en af vores større minibusser, hvor der er siddepladser fra 14 op til 20 personer. Antallet af sæder varierer fra bus til bus.

Som det er tilfældet med vores små minibusser, så kan du typisk anvende en hvilken som helst stor minibus til mange forskellige formål.

Vores store minibusser bliver udlejet til buskørsel i såvel indland som udland. Vores kunder bruger minibusserne til blandt andet at køre til sportsarrangementer, polterabends, udflugter, fest og lignende, når buskørslen typisk foregår i Danmark.

Leje af de store minibusser sker desuden ofte i forbindelse med ferie – såvel sommerferie som vinterferie i Danmark og især det nordlige Europa. Det skal dog i den forbindelse nævnes, at en stor minibus sjældent er designet med særlig meget bagageplads. Det betyder, at der som regel skal gøres brug af nogle af minibussens siddepladser til bagage og andet ferieudstyr.

Ring gerne til os for at høre nærmere om mulighederne for at leje en stor minibus med plads til både det ønskede antal passagerer og det medfølgende ferieudstyr.

Samme pris for busleje uanset antallet af chauffører
Såfremt der er et ønske om, at flere personer kan fungere som buschauffør på minibussen, så kan det sagtens lade sig gøre. Og prisen for leje af minibusser er den samme uanset hvor mange personer, der i aftalen anføres som chauffører.

Du såvel som andre chauffører skal have stort kørekort for at køre en af vores store minibusser.

Er du interesseret i at høre mere om leje af vores store minibusser og vores billige lejepriser, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe på tlf. 86 19 54 00 eller sende en mail på info@ojtb.dk

Hvis du vil kigge nærmere på de store minibusser, er du også velkommen til at besøge os på vores adresse i Viby ved Århus. Så kan du også se minibusserne indvendigt og vurdere, om de opfylder dine ønsker med hensyn til pladsen til både passagerer og bagage.