Leje af minibusser – små

Leje af minibusser – udlejning af minibus med plads til 7 – 9 personer

Vores udlejning af minibusser omfatter køretøjer, der har siddepladser op til og med 9. personer.

Bemærk: Leje af minibus er uden en chauffør fra vores busfirma.

Har du behov for at leje en minibus, så tilbyder vi dig mulighed for at vælge blandt vores udvalg af minibusser og store personbiler, der hver især byder på plads til henholdsvist 7, 8 eller 9 personer.

Du kan anvende en lejet minibus til lidt af hvert, og så længe du blot overholder vores aftale og vores betingelser for leje af minibusser, så er du nærmest frit stillet, hvad angår formål med anvendelsen af minibussen.

I tidens løb har mange kunder gjort brug af vores tilbud om leje af minibusser, og busserne er blevet anvendt til kørsel i både indland og udland.
Vores minibusser har været udlejet til fx skoler, institutioner, firmaer, og private, og de har med egen chauffør kørt til så forskellige mål som udflugter, firmaevents, sportsarrangementer, polterabends og familieture.

Samme lejepris for minibus uanset antallet af chauffører
Har du et ønske om, at der kan være flere personer, som kan køre minibussen, så tillader vi det.  Lejeprisen er endda den samme. De personer, som skal køre minibussen, skal blot anføres på lejeaftalen.

For at køre en af vores minibusser, kræves det, at du eller en eventuel anden chauffør har et almindeligt kørekort.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores udlejningsbusser og billige priser for leje af minibusser uden chauffør.

Ring til tlf. 86 19 54 00 eller mail os på info@ojtb.dk

Du er også velkommen til at komme og se på minibusserne på vores adresse i Viby ved Århus.