Sportsarrangementer

Sportsarrangementer – buskørsel med tilskuere til fodboldkampe

Når transporten drejer sig om buskørsel til sportsarrangementer, hvor vores passagerer er tilskuere eller deltagere, så har vi igennem årene foretaget masser af bustransporter af denne art.

Østjydsk Mini- og Turistbusser står meget ofte for bustransporten af passagerer til især forboldkampe. Vi kører personer på fodboldture og de lidt længere fodboldrejser til alle egne i Europa.

Til fodboldture står vi alene for bustransporten, og det er dig som arrangør, der må sørge for bestilling og indkøb af alle andre ydelser i forbindelse med fodboldturen. Vi har dog en så bred erfaring fra alle vores tidligere fodboldture, at vi kan være dig behjælpelig med rådgivning og gode tips til de andre ting, som du skal sørge for i forbindelse med at arrangere en forboldtur.

Og som nævnt andre steder så har vi lang erfaring med at køre med såvel børn og unge som med feststemte tilskuere.

Vi ved, at det kræver rummelighed med hensyn til udfoldelse i busserne, og vi ved, at det kræver godt humør fra chaufførens side, så derfor er det naturligvis de ting, vi tilbyder, når vi står for disse typer af bustransport.

…bustransport kan være kedelig – bare ikke hos Østjydsk Mini- og Turistbusser!

Har du spørgsmål eller brug for gode råd omkring bustransport til et arrangement af denne art, så skal du bare kontakte os på telefon 86 19 54 00 eller via mail info@ojtb.dk