Institutionskørsel

Institutionskørsel – buskørsel for institutioner

Buskørsel og persontransport for institutioner er et område, hvor vi i mange år har været en foretrukken samarbejdspartner pga. vores rummelighed.

Østjydsk Mini- og Turistbusser har i mange år foretaget bustransport for institutioner i Århus og Østjylland. Vi har derfor lang og god erfaring med at servicere institutioner og vores chauffører er gode til at have med børn at gøre.

Vi ved at børn har brug for plads, så vores rummelighed gælder naturligvis også, når vi tilbyder bustransport til institutioner.

Buskørsel med børn
Med Østjydsk Mini- og Turistbussers mange års erfaring med at køre børn i alle aldre til og fra alverdens ture og arrangementer, er vi altid klar til at give tilbud på buskørsel med børn.

Og vi lægger vægt på at kunne tilbyde bustransport med glade og fleksible buschauffører, der har erfaring med at gøre busturen til en oplevelse for børnene.

For tiden står vi for bustransporten for en række private og kommunale institutioner i hovedsageligt Århus og Østjylland. Så leder du efter et busselskab, der kan hjælpe din institution, skole eller lignende med såvel ad hoc bustransport som bustransport til fast aftalte tider og perioder, så er vi altid klar til at tage en snak og give et godt tilbud på bustransport.

Hos Østjydsk Mini- og Turistbusser er vi åbne for alle former for bustransport, og p.t. kører vi bl.a. skolekørsel, institutionskørsel og konfirmandkørsel.

Så uanset dit behov er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe med den buskørsel og persontransport, som din institution har brug for.

Du kan kontakte os på telefon 86 19 54 00 eller via mailen info@ojtb.dk

Buskørsel