Turistkørsel udland

Turistkørsel udland – med vores dygtige buschauffører

Planlæg din helt egen ferie, vælg din destination og brug vores busser og buschauffører til turistkørsel i udlandet – inden for Europa.

Når du ønsker en ferie og busrejse, der skal være anderledes end de almindelig pakkerejser fra rejsebureauerne, så kan du starte med at bestille persontransporten hos os. Så bliver alle, der skal med på busrejsen til udlandet, kørt direkte til feriestedet i en af vores turistbusser – og med en af vores erfarne og dygtige buschauffører som fører af bussen.

På den måde har du mulighed for at planlægge en busferie, der passer perfekt til de behov og ønsker, som du og dine rejsefæller har.

Østjydsk Turistbusser har gennem mange år opbygget en stor erfaring inden for turistbranchen ved at stå for turistkørsel i udland til og fra forskellige feriedestinationer rundt om i Europa.

Vi kører hvorhen, det skal være inden for Europa, når du vil på ferie i bus. Så planlægning af bustransporten består stort set i at fortælle os, hvornår bussen skal køre, hvortil den skal køre, og hvornår I vil hjem igen.

Turistkørsel til ferierejser foregår i velholdte turistbusser med erfarne chauffører, der er vant til at køre buskørsel i Europa. Vi kan tilbyde turistbusser, der hver især har faciliteter i varierende omfang.

Tryghed for dig og dine medpassagerer er vigtigt for Østjydsk Mini- og Turistbusser, så vi garanterer for friske og veludhvilede chauffører, og alt buskørsel sker efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Derudover har vi den ekstraordinære service ved turistkørsel, at du har mulighed for at efterspørge en buschauffør, der i sind og opførsel kan passe ind sammen med de personer, der skal med på busturen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på turistkørsel og busrejser til udlandet.

Du kan kontakte os på tlf. 86 19 54 00 eller sende en mail til info@ojtb.dk

Du kan også klikke her og kontakte os via vores online tilbud.