Turistkørsel indland

Turistkørsel indland – med vores chauffør

Har du behov for buskørsel til en udflugt, en tur til en begivenhed, en ferie eller lignende, så tilbyder vi turistbusser og gode løsninger på persontransporten.

Østjydsk Mini- og Turistbusser har flere års erfaring i at transportere mennesker i bus rundt i Danmark til forskellige arrangementer.
En af årsagerne til, at vi er meget efterspurgt, er, at vi lægger stor vægt på rummelighed og fleksibilitet.

Gode og gedigne busser med god komfort til turistkørsel indland

Du vil derfor typisk kunne få opfyldt dine ønsker omkring hele bustransporten. Det gælder for fx destinationen, tidspunktet, aktiviteter og underholdning i bussen under transporten, og hvad du ellers har af ønsker og behov i forbindelse med vores buskørsel.

Til bustransport og turistkørsel indland kan vi tilbyde vidt forskellige busser, der blandt andet omfatter 3 dobbeltdækker busser med plads op til 86 personer. Vi tilbyder også buskørsel med mindre busser, således at dit behov for persontransport bliver opfyldt med en turistbus, der passer til formålet.

Til eksempel kan du nedenfor se hvilke typer kunder, vi arrangerer buskørsel for.  Uanset hvem du er som kundetype, og hvad du har af behov for persontransport med bus, så ring til os nu for at få hjælp til din bustransport – og et godt tilbud på turistkørsel.

Kunder til turistkørsel indland med vores chauffør:

Private firmaer og virksomheder
Offentlige virksomheder
Skoler eller institutioner
Koncertarrangører, eventbureauer og fanklubber
Foreninger og vennekreds

Vi har gentagne gange transporteret personer med vores turistbusser til så forskellige arrangementer som:

Udstillinger
Firmaevents
Firmaudflugter
Sommerlejre
Vinterture
Ekskursioner
Koncerter
Fodboldkampe
Sportsbegivenheder
Fodboldturneringer

Du kan læse mere om fodboldture og transport til fodboldturneringer under menupunktet “Sportsarrangementer“. Koncerter kan du læse mere om under “Koncertkørsel“.

Bustransport til arrangementer med liv og glæde
Vi tilbyder også turistkørsel til festlige og livlige arrangementer, hvor deltagerne måske har fået lidt at drikke, og også gerne vil slukke tørsten i bussen.
Det kan være bustransport fra et sted til et andet, en tur-retur transport, eller et arrangement, hvor vi skal køre flere gange i løbet af arrangementet.

Det kan fx være buskørsel til:

Polterabend
Diskotek
Julefrokost
Sommerudflugt
Aktivitetscenter

Til sådan et arrangement skal du regne med, at vi benytter de af vores busser, der er egnet til sådanne arrangementer. Det primære mål handler fra vores side om at hjælpe dig og de andre passagerer til at få et godt arrangement med højt og godt humør, der holder hele vejen hjem – også når I befinder jer i bussen.

Og rummeligheden hos Østjydsk Turistbusser gælder også med hensyn til vores buschauffører forstået på den måde, at vi gør meget ud af at ansætte vidt forskellige persontyper. Dermed kan vi finde lige netop den chauffør, der kan medvirke til at skabe en god og rummelig stemning omkring den buskørsel og persontransport, som du ønsker.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på turistkørsel og buskørsel, så bare giv os et ring eller send en mail.

Du kan kontakte os på tlf. 86 19 54 00 eller sende en mail til info@ojtb.dk

Du kan også klikke her og kontakte os via vores online tilbud.