Bustransport

Bustransport – med erfaren chauffør fra vores busfirma

Bustransport foregår med turistbusser med chauffør og med plads op til 86 personer.

Vi har flere års erfaring i at arrangere bustransport for firmaer, foreninger, institutioner og private. Østjydsk Mini- og Turistbusser er kendt for at tilrettelægge en bustransport ud fra hver enkelt kundes specielle ønsker.

Vi har den indstilling, at vores busser skal kunne bruges med en god portion rummelighed. Med det udgangspunkt stiller vi så at sige vores busser, chauffører og service til rådighed for dig som kunde.

Bustransport med erfarne chauffører i dobbeltdækker busser

Du har et transportbehov, nogle passagerer og forskellige ønsker til, hvordan persontransporten skal være, og hvordan bussen skal kunne bruges af passagererne. På den baggrund laver vi en aftale og et tilbud til dig på en oplevelsesrig bustransport.

Du kan klikke på Book Nu for at indsende dine ønsker og behov for bustransporten.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 19 54 00 eller på info@ojtb.dk

Denne fleksible form for kundetilpasset bustransport har virket i mange år. For dig som kunde giver det mange fordele, at det er os, der tilpasser vores tilbud om buskørsel til dine behov og ønsker.

Så hvis dine ønsker og behov for bustransporten ellers er rimelige i vid udstrækning, vil du få og opleve en buskørsel, der i sig selv er en oplevelse.

Nedenfor har vi listet nogle eksempler på forskellige ønsker til bustransport fra vidt forskellige kunder.

Specielle ønsker i forbindelse med bustransport kan være:

  • Mulighed for at købe kaffe, sandwich, og lignende forplejning i bussen
  • Ønske om bestemt placering af passagerer på sæderne
  • Mulighed for at der er borde i bussen
  • Reklamer på bussen

Arrangementer hvor vi har stået for bustransporten:

  • Firmaer, der har behov for persontransport af gæster eller ansatte, som skal køres til og fra forskellige arrangementer. Fx udstillinger, firmaevents og firmaudflugt.
  • Skoler eller institutioner, der har brug for buskørsel til studerende, elever og børn. Fx til udflugt, ekskursion, sommerlejr og vinterture.
  • Koncertarrangør, eventbureau eller fanklub, der har brug for at transportere kunder eller fans med bus til et arrangement. Fx til koncerter, fodboldkampe, sportsbegivenheder og events.
  • Forening eller vennekreds, der har behov for bustransport til en fest, en event, polterabend, på diskotek, julefrokost, sommerudflugt eller måske et aktivitetscenter.

Faste aftaler hvor vi dagligt kører med passagerer i busser:

  • Skoler og fritidsordninger, hvor elever kører med bus til og fra skole og institution.
  • Skoler og kirker, hvor minikonfirmander med buskørsel transporteres til og fra skole og kirke.

Som det ses, er nærmest kun din fantasi, der kan sætte grænsen for vores formåen og service, når du har brug for bustransport.

Denne form for persontransport i vores busser udfører vi primært i Danmark. Vi kører dog også til lande i hele Skandinavien og resten af Europa, hvis du som kunde har behov for det.

Hvis du er ude efter en decideret busrejse – længerevarende ferietur – så læs om vores turistkørsel til udlandet.

Vores alsidige service og prisbillige bustransport har gjort os til et af de mest efterspurgte busselskaber, når persontransport med bus skal være en oplevelse i sig selv.

Vi er altid behjælpelige med et uforpligtende tilbud på buskørsel, når du har brug for oplysninger omkring en løsning på dit behov for transport af personer.

Du er velkommen til at kontakte os via vores online tilbud.

Du kan alternativt sende os en mail med alle relevante oplysninger om den transport, som du har brug for samt eventuelle ønsker om bussens størrelse og faciliteter. Send mail til info@ojtb.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 19 54 00

Buskørsel